Let op! Momenteel is het niet mogelijk om je aan te melden voor de start van een EVC-traject. Wanneer je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen laat dan jouw gegevens achter in het formulier op deze pagina. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst en geïnformeerd zodra er meer bekend is.

Wat is EVC?

EVC is een landelijk erkende methode waarbij jouw (werk)ervaring afgezet wordt tegen een erkende opleidingsstandaard op hbo-niveau. De uitkomsten van de EVC-procedure worden vastgelegd in een EVC-rapportage. Deze rapportage kun je gebruiken bij (interne) sollicitaties om aan te tonen dat je beschikt over de gewenste competenties.

Voor wie?

Met EVC kun je de meerwaarde aantonen van het verschil tussen het opleidingsniveau en het huidige werkniveau. Je kunt een EVC procedure aanvragen wanneer je:

  • drie of meer jaar werkervaring hebt (functie- en niveau-onafhankelijk)
  • wilt aantonen welke competenties je op hbo-niveau beheerst maar je niet over relevante diploma’s of certificaten beschikt

Blijf op de hoogte!

Momenteel werken we met een wachtlijst voor EVC. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul dan onderstaand formulier in met jouw gegevens en je ontvangt bericht wanneer er meer bekend is.


    Kunnen wij je helpen?

    Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.