Krijg ik een diploma na het afronden van de opleiding Projectmanagement Basis?

Na het bijwonen van de zes avondbijeenkomsten én het met succes uitwerken van je projectplan ontvang je een Cedeo-erkend hbo-certificaat.

Verbinding met de praktijk wordt gelegd door het zogenaamde projectplan. Het maken van een projectplan vormt een belangrijk onderdeel van de opleiding Projectmanagement Basis. Het plan gaat over projecten en zaken die daadwerkelijk spelen in de eigen organisatie. Uiteraard sluit het onderwerp van het projectplan aan bij de theoretische onderwerpen die aan bod komen in de opleiding die men volgt. Daarnaast is het belangrijk dat het projectplan aansluit bij de persoonlijke leerdoelen van de deelnemer.

Tijdens de laatste bijeenkomst worden de plannen aan elkaar gepresenteerd. De reflectie van andere deelnemers in de cursusgroep op het Plan van Aanpak wordt door oud-deelnemers als bijzonder leerzaam ervaren. De docent geeft uiteraard ook tussentijds feedback op je plan. Aan het einde van de opleiding Projectmanagement Basis dien je je Plan van Aanpak in te leveren, waarna het plan wordt beoordeeld. Het plan kun je vervolgens direct in je bedrijf of organisatie implementeren.

Wil je na de opleiding Projectmanagement Basis nog verder leren? Stroom dan door naar de opleiding Projectmanagement Senior.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.