Kan ik de opleiding Hospitality Innovator combineren met een fulltime baan?

Ja de opleiding Hospitality Innovator is prima te combineren met een fulltime baan. De leergang bestaat uit een kennismakingsgesprek, een tweedaagse startbijeenkomst (inclusief overnachting) en vier bijeenkomsten van één dag, verspreid over een half jaar. Je geniet daarbij van onze gastvrijheid, heerlijke lunches en een diner met overnachting in ons Teaching Hotel Chateau Bethlehem in Maastricht.

Tussen de bijeenkomsten werk je aan je eigen gastvrijheidsontwikkelingsproject. Je hoeft geen dikke boeken te lezen of uitgebreide theoretische opdrachten te doen. We werken op een prettig prikkelende manier, waarbij we je vooral uitnodigen om de vertaalslag te maken naar jouw eigen praktijk.

De opleiding Hospitality Innovator duurt ongeveer 4 maanden. Houd rekening met een tijdsinvestering van dertien dagdelen. De dagdelen zijn verdeeld over verschillende lesdagen op de locatie in Maastricht.

De opleiding is volledig ingericht op professionals die studie en werk combineren.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.