Voor wie is de opleiding projectmanagement senior geschikt?

De opleiding projectmanagement senior is geschikt voor projectleiders met enige jaren leidinggevende ervaring die hun kennis van projectmanagement verder willen uitbreiden. Na het volgen van deze opleiding kun je grotere, complexere projecten beter structuren, managen en beheersen.

Vereisten deelname opleiding projectmanagement

Voor het volgen van deze projectmanagement opleiding is hbo werk- en denkniveau een vereiste. Daarnaast is een minimum van twee jaar leidinggevende ervaring vereist. Binnen je functie ben je eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en heb je budgettaire bevoegdheid.

Zes avondbijeenkomsten

Houd er rekening mee dat er zes avondbijeenkomsten van ongeveer drie uur per avond zullen plaatsvinden en dat je daarnaast opdrachten krijgt om thuis of op je werk uit te voeren. De opleiding projectmanagement senior is prima te combineren met een fulltime baan.

Deelnemers aan deze opleiding zijn vaak in totaal verschillende bedrijven en organisaties werkzaam. Van zorg en overheid tot het bedrijfsleven. De veelzijdigheid van de groep zorgt ervoor dat ook onderling veel waardevolle kennis wordt gedeeld.

Doordat we de groepen klein houden is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze docenten zijn mensen uit de praktijk. Het lesprogramma is daarom ook zeer divers en praktijkgericht.

Zuyd Professional biedt de senior opleiding projectmanagement ook als incompany opleiding aan. Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over. Neem voor meer informatie contact met ons op via serviceteam@zuydprofessional.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.