Effectief communiceren

Voor wie is de training Effectief Communiceren geschikt?

27-05-2019

De training Effectief Communiceren is een aanrader voor professionals die effectiever en overtuigender willen leren communiceren. Tijdens de training leer je beter begrijpen wat er tussen mensen speelt (en bij jezelf) zodra er wordt gecommuniceerd.

Tijdens de vijf avondbijeenkomsten en twee een-op-een gesprekken doe je veel nieuwe kennis en inzichten op die je zowel zakelijk als privé kunt inzetten. De groepen zijn klein en alles draait om jouw leerdoelen. De sfeer is veilig en positief, terwijl de inzichten die je creëert ook confronterend kunnen zijn. Je leert veel over jezelf en over anderen.

Voor het volgen van de training Effectief Communiceren is minimaal mbo-/hbo-niveau vereist. Daarnaast maakt het niet uit of je één of twintig jaren werkervaring hebt. Onze training Effectief Communiceren is geschikt voor alle professionals die beter willen leren communiceren.

De training Effectief Communiceren bestaat uit vijf bijeenkomsten van zo'n 2,5 uur op maandagavonden in Heerlen of Sittard. Deze training wordt ook incompany aangeboden. 


Terug naar de pagina training Effectief communiceren.