Wie zijn de docenten die de lessen van de opleiding hospitality innovator verzorgen?

Zuyd Professional werkt samen met een team van deskundige trainers en experts uit het werkveld. 

Bart van Linder

Als veranderkundige heeft Bart al veel processen in organisaties zien voltrekken. Hij weet dat mensen in beweging komen als het perspectief aantrekkelijk is. Daarom ontwikkelt Bart graag spellen en speelse werkvormen die leiden tot nieuw inzicht en verscherpt bewustzijn. Vanuit zijn actieve werkvormen kan hij gemakkelijk sturen in elk ontwikkelproces. Bart ziet zichzelf als gastvrijheidsstrijder met het doel de wereld elke dag mooier te maken.

Rianne van den Heuvel

Rianne is een fijn mens om mee samen te werken. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om uitgebalanceerd te leven. Goede voeding, uitdagend werk en plezier maken van haar een geluksvogel. Ze combineert haar talenten – ondernemend, invoelend en hartelijk gastvrij – tot een heerlijke mix. Niets voor niets is zij een snelrijzende ster in ons team van gastvrijheidsstrijders.

Terug naar de pagina cursus hospitality.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.