Wie zijn de docenten van deze training?

Zuyd Professional werkt samen met een team van deskundige trainers. Dit zijn mensen die zelf werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties. Daardoor hebben ze veel kennis en ervaring met werken vanuit je natuurlijke kracht.

Over de docent van deze training

Paul Joosten verzorgt de training Krachtig in je werk bij Zuyd Professional. Paul heeft door zijn werkervaring in diverse HR-functies bij diverse organisaties een brede kijk gekregen op uitdagingen van organisaties in relatie tot het functioneren van medewerkers en teams. Zitten mensen wel op de goede plek? Wat zijn hun innerlijke drijfveren en hoe maken ze gebruik van hun mogelijkheden? Paul deelt zijn ideeën hoe je op een andere manier naar de mens kunt kijken met plezier tijdens de interventies en trajecten die hij verzorgt. Zijn ontvankelijkheid, transparantie, diepgang en positieve blik op de toekomst zijn kenmerkend voor zijn aanpak.

Terug naar de pagina training Krachtig in je werk

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.