In samenwerking met de Academie voor Business Studies, biedt Zuyd Professional nieuw deskundigheidsbevordering aanbod aan op het gebied van Human Behaviour & Gedragsverandering. Wil jij kennis en inzicht verkrijgen in de fundamenten van menselijk gedrag?  Én wil je dit inzicht en begrip inzetten om gedrag in een gewenste richting te beïnvloeden?

Post hbo

In de 7 daagse post hbo-cursus Human Behaviour & Gedragsverandering staan gedragsbeïnvloeding en de toepassing van de psychologische principes achter het menselijk gedrag centraal. Hoe kun dit inzetten op het niveau van jouw organisatie en relaties? Deze post-hbo cursus heeft een sterke gedragswetenschappelijke basis en geeft daarnaast de nodige concrete handvatten om in jouw dagelijkse (beroeps)praktijk te gebruiken.

Soft skills trainingen

Wil je liever een 2 daagse skills training volgen om jouw kennis en dan met name vaardigheden op het gebied van Human  Behaviour te ontwikkelen?
Dan is de training Human Behaviour & Skills: Onderhandelen of Human Behaviour & Skills: Conflicthantering iets voor jou! In deze skills trainingen gaan we praktisch aan de slag met voorbeelden uit jouw eigen (beroeps)praktijk.   

Docent

De cursus en trainingen worden gegeven door docente Nathalie Willems van de Academie Business Studies. Door haar bevlogen manier van lesgeven zorgt ze ervoor dat jij als deelnemer door de aangeboden kennis geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Haar gedragswetenschappelijke achtergrond in combinatie met jarenlange ervaring als trainer in soft skills inspireerde haar om zelf deze cursus en trainingen voor professionals te ontwikkelen. Creativiteit, no-nonsense en humor kenmerken haar aanpak.

Meer informatie en startdata

Het aanbod start (bij voldoende deelnemers) op locatie Kasteel Limbricht op de volgende data:

Je kunt deze cursus en training voordeliger volgen door aanvraag van een Stap budget. Alumni van de opleidingen van de academie voor Business Studies, te weten PBM of Business studies, OMO, MMO of PLIC komen in aanmerking voor een alumnuskorting van 10%.