Interessant

Myrthe Konrad
HRM adviseur

‘De praktijkgerichte insteek vind ik een enorm pluspunt.’

Marc Weusten
Personal Leadership in Innovation and Change

‘Het moest een studie zijn die ik in de praktijk kon toepassen’

Marcel Nijsten
Project Engineer

‘Ik wil het verschil kunnen maken en concurrenten een stap voorblijven.’

Dana Pepels
Verpleegkundige Gerontologie & Geriatrie

‘Ik ben iemand die altijd kansen ziet.’

Vier tips om goed doordacht verder te leren
Vier tips om goed doordacht verder te leren
15-02-2017

Wil je als professional aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt? We helpen je een handje en hebben de volgende vier tips voor je op een rijtje gezet.

Aan een hogeschool hebben HRM’ers toch niks, of toch wel?
04-04-2017

Een compleet en flexibel opleidingstraject, op maat gemaakt, en volledig in lijn met de groeiambities van de organisatie. Welke HR-manager wil dat nou niet?

MKB Limburg sluit partnerschap met Zuyd Professional
12-05-2017

Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg en bestuursadviseur Mathias Brockmann gingen afgelopen maanden op ‘kruistocht’ door de provincie, gericht op bezoek bij een aantal geselecteerde leden, met als doel het lidmaatschap op te waarderen naar een partnerschap.

Overheid introduceert levenlanglerenkrediet om jezelf te blijven ontwikkelen
Overheid introduceert levenlanglerenkrediet
14-06-2017

Vanaf 8 juni is het voor iedereen tot 55 jaar mogelijk om zich met het Levenlanglerenkrediet te blijven ontwikkelen.

Concurrentiekracht en talentontwikkeling in Limburg
05-07-2017

Voor de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties is het van belang dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

10 belangrijke soft skills voor sterk leiderschap
09-08-2017

Of je nu office manager of projectleider bent, alle leiderschapsposities vereisen soft skills voor positieve interactie met medewerkers.

Maak leren toekomstbestendig
07-09-2017

Veel Limburgse werkgevers geven aan hun medewerkers grondig te trainen in het gebruik van nieuwe apparatuur, software of procedures. ‘Maar de ontwikkeling van medewerkers heeft net zo goed te maken het delen en uitwisselen van kennis, leren te leren en het verzamelen en ordenen van informatie’, laat Dr. Jol...

‘Leervermogen is belangrijker dan technische vaardigheden’
19-10-2017

Het is bijna onmogelijk om vandaag het talent aan te trekken dat je onderneming morgen nodig zal hebben. Ans De Vos van Antwerp Management School pleit daarom voor een focus op leervermogen in plaats van technische vaardigheden.

Met deze drie workshops ben jij de werkstress te slim af!
03-11-2017

Van 13 t/m 16 november is het de week van de werkstress. Je herkent het vast wel; je bent geconcentreerd met een opdracht bezig en plots komt er weer een collega binnenstormen die bloedspoed roept.

Nieuwe subsidieregeling: Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers
Nieuwe subsidieregeling: Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers
20-12-2017

Op 5 december 2017 is een nieuwe subsidieregeling in werking gegaan, genaamd Ontwikkeladvies. Het Ontwikkeladvies is een subsidieregeling lopend tot 1 juli 2019 voor werkenden van 45 jaar en ouder in specifieke beroepsgroepen.

Dit zijn de werktrends voor 2018
Dit zijn de werktrends voor 2018
29-12-2017

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou dan in gedachten dat de arbeidsmarkt van nu niet dezelfde is als die van morgen. Om bij te blijven moet je niet alleen rekening houden met de veranderingen, je moet er natuurlijk ook op inspelen. Wij helpen je alvast een handje door de werktrends voor 2018 op een rijtje te zetten.

5 tips voor een sterk Linkedin profiel
12-01-2018

Linkedin, een van de nieuwe vormen van social media die erg snel groeit. LinkedIn telt maar liefst 500 miljoen leden in 200 verschillende landen en regio’s. Heb jij al een profiel aangemaakt? Met een Linkedin profiel kun je een professioneel netwerk opbouwen waardoor je op de hoogte kunt blijven van vacatures,...

Ketensamenwerking; samen werken aan een circulair gebouwde omgeving
Ketensamenwerking; samen werken aan een circulair gebouwde omgeving
26-01-2018

Anders samenwerken in de bouwketen heeft het laatste decennium steeds meer aandacht gekregen in de bouwwereld.

Zuyd Professional lanceert MKB Academy voor leden MKB Limburg
01-02-2018

Vandaag lanceert Zuyd Professional samen met MKB-Limburg de MKB Academy. In dit online platform kunnen leden van MKB-Limburg kennismaken met het aanbod van Zuyd Professional.

Toe aan rust in het hoofd?
Toe aan rust in het hoofd?
13-03-2018

Ester Foppen werkt bij Zuyd als professional organizer. Als aan het begin van het gesprek een ietwat verbaasde opmerking gemaakt wordt over het feit dat Zuyd Hogeschool dus blijkbaar zo iemand in dienst heeft, antwoordt ze: "Ja, leuk hè?" Als professional organizer geeft ze op hbo-niveau workshops met namen als:...