Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws, informatie over maatwerktrajecten, inspirerende blogs en ervaringen van deelnemers aan onze opleidingen. 
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Goed voornemen voor 2020: minder mailen, appen en chatten!
Goed voornemen voor 2020: minder mailen, appen en chatten!
05-12-2019

Heb jij al goede voornemens voor 2020? Efficiënter werken en een betere balans tussen werk en privé staan voor veel mensen hoog op het lijstje. Maar hoe pak je dat aan? “Minder afleiding door mails en appjes helpt enorm, zowel op je werk als thuis!”, vertelt professional organizer Ester Foppen. Ze legt uit hoe...

Projectmanagement: 3 valkuilen
Is een projectmanagement opleiding wat voor jou?
14-11-2019

Projectmanagement omvat veel verschillende facetten, zoals het doel, budget, de taakverdeling, eisen en de planning en organisatie van de werkzaamheden.

Goed voornemens 2020: zo breng je ze wél in de praktijk
Goed voornemens 2020: zo breng je ze wél in de praktijk
05-11-2019

Oktober leek dit jaar uit slechts drie dagen te bestaan, november uit twee. Voordat ik mijn goede voornemens van afgelopen jaar hardop had uitgesproken brak de maand juni aan en verdreef de eerste zomerhitte elk uitvoeringsplan uit mijn hoofd.

Ontmoet Ester Foppen
Ontmoet de docent: Ester Foppen
02-11-2019

Ontmoet Ester Foppen, professional organizer met veel expertise en ervaring in het begeleiden van professionals die zoeken naar concrete tools om minder werkdruk te ervaren en meer met aandacht te werken. Als professional organizer is Ester sterk gericht op de mens; ze stemt af op de ander en op wat helpend is om...

Zó krijg je weer grip op je werk
Zó krijg je weer grip op je werk
28-10-2019

Een hoge werkdruk. Veel professionals hebben ermee te maken. En in veel branches lijkt de druk alleen maar toe te nemen. Stressklachten en burn out liggen dan ook op de loer. Professional organizer Ester Foppen van Zuyd Professional legt uit wat je zelf kunt doen om dit te voorkomen.

Terug aan het werk
Terug aan het werk: tips voor de eerste weken
02-09-2019

Tips voor de eerste werkweek

Welkom terug! Fijne vakantie gehad? Om het vakantiegevoel nog even vast te houden en goed van start te gaan, kun je een aantal dingen doen.

1 2 3