5 juni: Bruggen Bouwen

21-05-2018
Tegenwoordig krijg je als docent, student en professional te maken met complexe problemen waar geen eenduidige oplossing voor is. Dit vraagt om de inzet van meerdere disciplines en professionals met verschillende achtergronden. Daarom is het belangrijk dat studenten binnen INTERprofessioneel onderwijs al leren INTERprofessioneel met elkaar en de praktijk samen te werken.

Inspirerende sessies en interactieve workshops
De afgelopen jaren hebben docenten binnen Zuyd en andere hogescholen de nodige expertise en ervaring opgedaan op het gebied van INTERprofessioneel onderwijs. Deze kennis willen zij graag met jou delen. Daarom hebben zij op dinsdag 5 juni een middag georganiseerd met een aantal inspirerende sessies en interactieve workshops.

Doelgroep
De conferentie is bedoeld voor alle docenten, studenten en professionals die concrete voorbeelden willen horen, ervaringen willen delen en inspiratie willen opdoen over INTERprofessioneel onderwijs en samenwerken. Bovendien vinden wij het fijn als je deze uitnodiging doorstuurt naar geïnteresseerden in je netwerk.

Programma
Het programma bestaat uit twee rondes workshops waarbij je samen aan de slag gaat. Daarnaast zijn er presentaties waar je inspiraties kunt opdoen via kennis en ervaringen van anderen. De pauze is het moment waarop je nader kunt kennismaken, zodat je elkaar in de toekomst gemakkelijker kunt vinden om nog meer INTERprofessioneel onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren.

14.00-14.15u    Ontvangst centrale hal
14.15-14.30u    Plenaire opening
14.30-15.30u    Ronde 1

Workshop: Leren samenwerken in co-creatie
Presentaties: Preventie als baanbrekend thema / LIME: innovatie door co-creatie

Workshop: Docentscholing IPOS
Presentaties: Ervaringen met interprofessioneel onderwijs Fontys (FPH) / IPOS praktijkleren: Mens Achter de Patiënt (MAP)

15.30-16.00u    Pauze 
16.00-17.00u    Ronde 2 

Workshop: Vital Communities
Presentaties: IPOS onderwijs binnen de faculteit Gezondheidszorg /  Persoonsgerichte zorg en innovatie: van wens naar werkelijkheid bij Radboudumc

Workshop: Minor Interfacing tomorrow: iedereen is een ontwerper!
Presentaties: Integratie project duurzame wijktransformatie
Minor Technologie in de Zorg

Aanmelden
Om interesses van deelnemers in beeld te krijgen, vragen wij je vooraf online aan te melden. Doe dat voor 29 mei a.s. Deelname is gratis. Als je je hebt aangemeld, rekenen wij erop dat je ook komt. 

Locatie
De conferentie vindt plaats bij Zuyd Hogeschool | Nieuw Eyckholt 300, Heerlen.