Een leven lang ontwikkelen voor iedereen

21-09-2020
Op 21 september overhandigen Maurice Limmen (Vereniging Hogescholen) , Adnan Tekin (MBO Raad) en Pieter Duisenberg (VSNU) het gezamenlijke plan ‘Een leven lang ontwikkelen voor iedereen’ aan minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De inhoud van het plan is op hoofdlijnen al wat langer bekend. Voor wie het toch nog niet eerder meegekregen heeft: De kern van het plan is dat iedere werkende Nederlander vanaf 27 jaar het basisrecht krijgt van één week scholing per jaar, publiek gefinancierd.
De Vereniging Hogescholen, de MBO Raad en de Vereniging van Nederlandse Universiteiten voelen een gezamenlijke publieke verantwoordelijkheid voor een leven lang ontwikkelen. Beroepenvelden veranderen in hoog tempo.  En dus ook de arbeidsmarkt. De coronacrisis gooit daar nog een schepje bovenop.

De bedoeling is dat iedereen écht de kans krijgt om te bij-, her- of omscholen, door gebruik te maken van de mogelijkheden van het onderwijs voor professionals. Zuyd Professional houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via +31 (0) 88 989 30 00 of info@zuydprofessional.nl