5 juni: Kenniscafé bij Zuyd

05-06-2018
Het Kenniscafé is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, (oud)studenten en docenten die graag kennis delen en verbinding over de grenzen zoeken.
  • Preventive Law: Voorkomen is beter dan betalen!  
  • Dinsdag 5 juni 2018 | 17.00 – 19.00 uur
  • Locatie: Gebouw Ligne, Ligne 1, 6131 MT Sittard

Preventive Law: Voorkomen is beter dan betalen!
'Preventive law' een nieuw fenomeen waar je als ondernemer nu eens dik profijt van kunt hebben. Waar gaat het om: zorg ervoor dat je niet in de juridische problemen komt door vooraf beslissingen/afspraken/plannen te laten toetsen. Ik hoor u al denken: iedereen met gezond verstand kan dit bedenken. Ja, maar toch doen ondernemers dit (nog) heel weinig. 

Hoe je dit nu laagdrempelig, snel en tegen lage kosten mogelijk maakt, daarover gaat Eric van der Luytgaarden, lector Preventive Law in gesprek met Arthur Hol van HRM College en De Koning en Vergouwen Advocaten Amsterdam. 

Aanmelden
Kom naar het Kenniscafé op 5 juni 2018. Ontmoet Eric van der Luytgaarden en Arthur Hol. Leer van hun ervaringen en discussieer mee. Meld u aan voor het Kenniscafé op 5 juni 2018. Aanmelden is mogelijk tot 4 juni 2018. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, die tegelijk uw entreekaart is.  

Over het Kenniscafé
Zuyd organiseert het Kenniscafé waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten. Telkens rond een ander thema, maar altijd gericht op het delen van kennis en het zoeken van verbinding over grenzen.