Maak een vliegende start na jouw vakantie!

Maak een vliegende start na jouw vakantie!

17-08-2018
De vakanties lopen weer op hun eind en iedereen zit weer vol goede energie, klaar voor de komende periode. Hoe is het gesteld met jouw ambities? En in welke richting wil jij je komende periode verder ontwikkelen in je werk? Met deze tips maak je na jouw vakantie een vliegende start!
 1. Oriënteer en informeer je goed
  Misschien heb je al een idee in welke richting je je verder wilt ontwikkelen, maar heb je nog niet zo'n goed beeld waar je jouw opleiding wilt gaan volgen. Informeer je dan goed bij diverse instellingen. Bij Zuyd Professional hebben we zowel voor young professionals als ervaren strategen volop opleidingen die passen bij jouw ambitie en kennisniveau. Je kunt het hele opleidingsaanbod op onze website bekijken. We helpen je graag verder!
   
 2. Vraag gratis en vrijblijvend een loopbaanadviesgesprek aan t.w.v. €85
  Weet je nog niet zo goed welke vervolgstap je wilt maken en welke opleiding daarbij past? Soms helpt het dan om met iemand te praten die op een objectievere manier kan achterhalen wat jouw gewenste rol en ambities zijn. Wij bieden hiervoor geheel vrijblijvend en gratis een loopbaanadviesgesprek aan. Dit gesprek kan je uiteindelijk helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis loopbaanadviesgesprek aan.
   
 3. Zoek de balans en deel je tijd slim in
  Laten we er maar gelijk eerlijk over zijn; een studie combineren naast je werk, familie en sociaal leven is een hele uitdaging. De vraag is hoe jij jouw leven zo kan inrichten dat een studie hierin past. Maak een realistische inschatting of de studielast die je op je bordje krijgt past binnen jouw drukke privéleven. Welke dingen moet je anders doen of vooral niet meer doen wanneer je aan een nieuwe studie begint? Wil jij komende tijd bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan het fijner organiseren van je werk; schrijf je dan nu in voor een van de Slimme Workshops (Slimmer Werken, Slimmer Mailen en Slimmer Opslaan & Vinden).
   
 4. Volg je ambities
  Wanneer je uiteindelijk de keuze maakt om te beginnen aan een opleiding, ga er dan helemaal voor. Een investering in een opleiding, is een investering in jezelf. En dat neemt niemand je meer af! 

Wil je op de hoogte blijven van interessante trends en onze opleidingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.