Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws, informatie over maatwerktrajecten, inspirerende blogs en ervaringen van deelnemers aan onze opleidingen. 
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
De opleiding praktijkondersteuner huisartsen (POH) GGZ biedt veel perspectief. Nadat in 2014 de “Basis Gezondheidszorg” is ingevoerd heeft de POH een belangrijke rol gekregen in de keten van geestelijke gezondheidszorg (GGZ).
Opleiding POH GGZ afgestemd op nieuwste richtlijnen
20-08-2020

De opleiding Praktijkondersteuner GGZ van Zuyd Professionals is al volledig afgestemd op de vernieuwde eisen en verplichte registratie per 1 januari 2021.

Leren van én met elkaar bij SGL
Leren van én met elkaar bij SGL
13-07-2020

Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) gaf veel geld uit aan trainingen en opleidingen voor medewerkers. In de praktijk werd echter weinig gedaan met de opgedane kennis. “Dat moet anders”, dacht manager HR Marcel Janssen. Daarom ontwikkelde hij een nieuwe visie op werken en leren binnen SGL, waarin leren van...

Deeltijdonderwijs in de lift
Deeltijdonderwijs in de lift
13-07-2020

Steeds meer volwassenen volgen een volledige bachelor hbo-opleiding naast hun werk. Zuyd Professional, dat het deeltijdonderwijs van Zuyd Hogeschool onder zijn hoede heeft, weet daar alles van. In korte tijd is het aantal deeltijdstudenten gestegen tot maar liefst ruim 650. Wat is het geheim achter dit succes? Of...

Effectief communiceren: technieken en tips
Effectief communiceren: technieken en tips
30-06-2020

Een professional die effectief wil communiceren moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Samenwerking behouden na de crisis.
We doen het samen
26-05-2020

Samenwerking behouden na de crisis.

Adviesvaardigheden: van probleemsituatie naar sterk advies in 3 stappen
Adviesvaardigheden: van probleemsituatie naar sterk advies in 3 stappen
25-05-2020

Als adviseur geef je advies vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid. Je helpt je opdrachtgever of mensen in je organisatie verder in een specifieke situatie. Allereerst moet je je daarom verdiepen in die situatie en het probleem dat er speelt. Hoe dat in zijn werk gaat? We leggen het uit in deze blog.

1 2 3 4 5 ...