Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws, informatie over maatwerktrajecten, inspirerende blogs en ervaringen van deelnemers aan onze opleidingen. 
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Opleiding palliatieve zorg: voor verzorgenden en zorg professionals
Opleiding palliatieve zorg: voor verzorgenden en zorg professionals
16-04-2020

Zuyd Professional biedt twee opleidingen palliatieve zorg aan. Eén opleiding is gericht op het interprofessionele samenwerking in de palliatieve fase en de andere opleiding is ontwikkeld voor verzorgenden.

Strategic management: 3 tips voor succes
Strategic management: 3 tips voor succes
07-04-2020

Strategisch management speelt een belangrijke rol in het succes van iedere onderneming. Het is van belang om te weten waar je naartoe wilt, maar ook hoe je die bestemming bereikt. In dit artikel vertellen we je er alles over en geven we je drie tips.

Effectief communiceren: 5 praktische tips
Effectief communiceren: 5 praktische tips
01-04-2020

Betere verbale en non-verbale communicatie zorgt voor minder misverstanden en meer resultaat. Horen wat wel, maar ook wat niet gezegd wordt. Het lijkt zo eenvoudig, maar effectief communiceren is toch voor een hoop mensen een uitdaging.

Opleiding fiscaal adviseur: dit moet je weten
Opleiding fiscaal adviseur: dit moet je weten
26-03-2020

Werk je in de financiële sector en heb je veel te maken met belastingrecht? Wil je je carrière upgraden en jezelf klaarstomen voor de functie van fiscaal adviseur? Of wil je gewoon meer weten over het (complexe) belastingrecht?

Coronavirus
Coronavirus geen onderwijs
25-03-2020

Online onderwijs tot 1 juni

Zuyd Hogeschool heeft vandaag, samen met veel andere hogescholen en universiteit, besloten om tot 1 juni door te gaan met het geven van online onderwijs. Deze verlenging is een gevolg van het besluit van het kabinet dat evenementen en samenkomsten tot 1 juni verboden...

Nieuwe opleiding Praktijkondersteuner Bedrijfsarts
Nieuwe opleiding Praktijkondersteuner Bedrijfsarts: 'unieke combinatie tussen medische zorg en arbodienstverlening’
12-03-2020

Heb je ervaring in de (para-)medische zorg en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Zie jij het wel zitten om medische vooronderzoeken te doen, in gesprek te gaan met werknemers over hun re-integratie en werkgevers te adviseren over verzuim? Dan is de opleiding Praktijkondersteuner Bedrijfsarts echt iets...

... 3 4 5 6 7