Professionals steken de loftrompet over Zuyd Professional

06-10-2020
Een 9,8. Dat is het láágste van de twee rapportcijfers dat Zuyd Professional van haar professionals heeft gekregen in tevredenheidsonderzoek van het Rotterdamse onderzoeksbureau Cedeo in juni dit jaar. Het andere cijfer is een 9,9.

Die 9,8 hebben individuele cursisten aan Zuyd Professional gegeven. De professionals die door hun werkgever zijn aangemeld voor een training of cursus, gaven de 9,9. Dat zijn rapportcijfers waar je mee thuis kunt komen, moet manager Marketing & sales Maud Doveren van Zuyd Professional toegeven. “Reden voor een feestje”, lacht ze. Daar is Linda Hendriks, Directeur Zuyd Professional, het helemaal mee eens.

Certificaat Cedeo

Dit is de derde keer op rij dat Cedeo de meningen peilt daar in het onderwijs voor professionals. Om de twee jaar en de eerste keer was in 2016. “Toen kregen we een 7,7 en een 8. Twee jaar later een 8,3 en een 8,4 en nu dit.” De certificering van Cedeo tot 2022 is hiermee dubbel en dwars verdiend. Het Cedeo-certificaat helpt bedrijven en particulieren bij het zoeken naar een kwalitatief goede opleiding. 

Deskundige trainers

Doveren: “Zonder de inzet van alle trainers en medewerkers was dit natuurlijk nooit mogelijk geweest. Daarom hebben we hen als dank een kaart en een presentje gegeven.” Het tevredenheidsrapport staat inderdaad bol van de complimenten over de trainers en hun kwaliteit, deskundigheid en geduld. Doveren: “Wat zij de deelnemers leren, is meteen toepasbaar. Ze weten de cursisten te enthousiasmeren en zijn zeer betrokken.” Maar ook de organisatie rondom de trainingen krijgt een dikke pluim.

Enkele complimenten

Een paar complimenten van geïnterviewden op rij:

  • “Er was een goede energie met een positieve benadering. Het gaf de medewerkers een frisse blik, waardoor zij ook geïnspireerd raakten.”
  • “Ik heb geleerd om veel beter keuzes te maken en mijn grenzen aan te geven. Ik kijk nu vooraf kritisch naar mijn afspraken en gebruik de tools en tips die ik in de training heb gekregen.”
  • “Ze zijn niet goedkoop, maar het is wel in verhouding met de kwaliteit.” 
  • “Alles was afgestemd op mij en het was zeker geen standaardtraject. Ze hebben altijd meegedacht over wat het beste bij mij paste.” 

De trainers en medewerkers vinden het tevredenheidsonderzoek “de kers op de taart. Het maakt hen trots en geeft de energie om dit te blijven doen. Alle collega’s die het weten, gaan stralen. Ook bij de collega’s  die achter de schermen alles in goede banen leiden”, vertelt Doveren. 

Meer info

De trainingen en opleidingen voor professionals bij Zuyd zijn zeer divers. Sommige cursussen duren één dag  en anderen 1,5 tot 2 jaar. Het aanbod varieert van leiderschapscursussen (mangagement), finance & control tot softskills en gezondheidszorgopleidingen.
Kijk hier voor het complete cursusaanbod van Zuyd Professional.


Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via +31 (0) 88 989 30 00 of info@zuydprofessional.nl