Zuyd Professional in De Barometer op RTL Z met item over volwassenenonderwijs

Zuyd Professional in De Barometer op RTL Z met item over volwassenenonderwijs

25-02-2021

Zuyd Professional is te zien in het programma De Barometer. In het item is een portret van onze volwassenenonderwijstak te zien. Linda Hendriks-Vermeulen, directeur Zuyd Professional, licht toe hoe omscholing en bijscholing volwassenen wendbaarder maken, zowel binnen hun eigen werkomgeving als andere sectoren.

Opleidingstrajecten voor individuen en bedrijven

Niet alleen individuen profiteren van de opleidingsmogelijkheden van Zuyd Professional; ook bedrijven kloppen geregeld aan bij Zuyd Professional. Met behulp van de scholingsmogelijkheden wordt een plan op maat opgesteld om de organisatie door te ontwikkelen. Daarbij worden uiteenlopende opleidingen en cursussen aangewend; van sectorspecifieke opleidingen tot en met algemene educatie op aspecten zoals management en leiderschap, projectmanagement en adviesvaardigheden.

In de praktijk: samenwerking met Zuyderland Medisch Centrum

Benieuwd naar de scholingsmogelijkheden in de praktijk? Ontdek in onderstaande video hoe Zuyderland Medisch Centrum door Zuyd Professional ondersteund wordt bij de opleiding van teamleiders en verpleegkundigen en hoe zij onze inzet ervaren!