Vanaf nu kunnen Limburgse werkgevers via LimburgLeert.nl gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door. Zuyd Professional is geselecteerd als een van de uitvoerders om voor Limburgse werknemers de volgende incompany trajecten uit te voeren:

Goed om te weten: de startdata voor bovenstaande Incompany-trajecten worden in overleg bepaald. We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Waarom investeren in je medewerkers?
Een leven lang ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in de huidige arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt verandert namelijk continu en goed opgeleide medewerkers kunnen zich makkelijker aanpassen. Door te investeren in ontwikkeling verbreed je niet alleen de kennis en vaardigheden van je medewerkers, maar weet je ze ook te binden en blijven boeien! #blijfrelevant

Maak nu gebruik van de regeling en meld ook jouw medewerkers aan!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw medewerkers kunnen betekenen of wil je meer informatie over een van de bovenstaande incompany trajecten? Let op, er is maar een beperkt aantal trajecten beschikbaar! Neem gerust contact met ons op!

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing op deze subsidieregeling. Deze volgen op korte termijn!

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Actueel overzicht van alle subsidies en regelingen