Deze aanmeldlink is bedoeld voor studenten die zich via de Academie Verloskunde Maastricht hebben aangemeld voor de Post hbo opleiding echoscopie in de zwangerschap, die van start gaat op 13-10-2022. Diegene die geplaatst zijn, hebben hiervoor ook al een bevestiging ontvangen. De opleiding van 2022 is op dit moment vol.

Start je met de opleiding in oktober 2022 en wil je je aanmelden voor het STAP budget? Meld je dan aan via de groene aanmeldbutton op deze pagina.

N.b. deze aanmeldbutton is alleen voor het deel van de opleiding waarop het STAP budget van toepassing is. De prijs van de totale opleiding bedraagt € 3050,00.

Details

Niveau post HBO
Duur 6 tot 9 maanden
Eerstvolgende startdatum 13-10-2022
Locatie Maastricht
Erkenning Diploma
Kosten 2.050,00
Alle details weergeven

Deze opleiding kan voordelig worden gevolgd met inzet van het STAP-budget. Controleer hier of er nog STAP-budget beschikbaar is.

Vanaf 1 september om 10:00 uur is het weer mogelijk om jouw persoonlijke STAP-budget aan te vragen. Wees er snel bij, er is maar een beperkt budget beschikbaar!

Planning

Startdatum
13-10-2022
Prijs
2.050,00
Variant
Dag
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.