Deze aanmeldlink is bedoeld voor studenten die zich via de Academie Verloskunde Maastricht hebben aangemeld voor de Post hbo opleiding echoscopie in de zwangerschap, die van start gaat op 12-10-2023. Diegenen die geplaatst zijn, hebben hiervoor al een bevestiging ontvangen. De opleiding van 2023 is op dit moment vol.

Start je met de opleiding in oktober 2023 en wil je je aanmelden voor het STAP budget? Meld je dan aan via de groene aanmeldbutton op deze pagina.

N.b. deze aanmeldbutton is alleen voor het deel van de opleiding waarop het STAP budget van toepassing is. De prijs van de totale opleiding bedraagt € 3495,00.

Details

Niveau post HBO
Duur 6 tot 9 maanden
Eerstvolgende startdatum 12-10-2023
Locatie Maastricht
Erkenning Diploma
Kosten 2.495,00
Alle details weergeven

Deze opleiding kan voordelig worden gevolgd met de inzet van het STAP-budget. De eerstvolgende aanvraagperiode is, onder voorbehoud, gepland op maandag 3 juli 2023 . Houd de website van STAP UWV in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Planning

Startdatum
12-10-2023
Prijs
2.495,00
Variant
Dag
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Maastricht BR
Beschikbare plaatsen
Beschikbaar

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.