Future Proof Financial - Power BI gevorderd

Future Proof Financial - Power BI gevorderd

Type
cursus
Duur
1 dag
Niveau
post hbo
Startdatum
04 februari 2020
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Erkenning
8 PE-uren
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
8 uur
Lesdag
4 februari 2020 & 21 april 2020
Kostenspecificatie
€ 790,-

De masterclass Power BI gevorderd gaat verder waar de masterclass Power BI basis is gestopt. Dit betekent praktisch dat je gaat leren werken met complexe(re) berekeningen, metingen en visualisaties. Om dit in de praktijk te brengen ga je onder andere aan de gang met 1) actuals versus last year, 2) targets versus actuals, 3) werken met scenario's in combinatie met parameters en 4) het inrichten van dynamische visualisaties en weergaves. Denk hierbij ook aan Year-To-Date-formules en running totals. Om deze analyses te kunnen maken heb je ook een breder inzicht nodig in de formule taal achter Power BI: DAX. Dit zal uitgebreid behandeld worden tijdens de masterclass. Na afloop van deze masterclass ben je in staat om de meest voorkomende zaken in Power BI het hoofd te kunnen bieden.

 

Klik hier voor ons gehele aanbod voor het studiejaar 2019-2020.

 

algemeen
programma
Incompany

Future Proof Financial - Power BI gevorderd

Doelgroep
De Future Proof Financial (accountants RA/AA, business- en register controllers, financiële dienstverleners). En voor wie rapporten leest, wie zelf (kleine) aanpassingen aan (Excel)-rapportages maakt en wie zijn informatie wil delen met collega’s.

De cursus "Future Proof Financial - FinTech" wordt ook incompany aangeboden. Mail voor meer informatie naar diana.wetzels@zuyd.nl. 

Deel deze pagina op