Deze inspiratiesessie vindt plaats op onze nieuwe onderwijslocatie in Roermond!
Ontmoet ons en laat je inspireren, doe kennis op en ontwikkel jezelf! Meld je na het volgen van deze sessie aan voor de vervolgopleiding 
Business Modellen in de circulaire economie

Klanten willen ontzorgd worden en een circulaire economie wordt steeds populairder. En jij kunt daarop inspelen! Met een Product-as-a-Service model verander je producten in diensten. Jij blijft de eigenaar en je ‘leent’ het product aan de klant in de vorm van een dienst. De klant betaalt voor het gebruik en de prestatie van het product. Neem bijvoorbeeld de leenfietsen, deelauto’s, wasmachines, matrassen, keukens, batterijen en lampen. 

Een interactieve sessie van in totaal 2,5 uur gemodereerd door Danielle Twardy vanuit het lectoraat Innovatief Ondernemen van de Academie Commerciële Economie van Zuyd Hogeschool. De opgedane kennis zal je motiveren om te onderzoeken hoe je binnen jouw organisatie met dit thema aan de slag kan. Ook is er ruimte om te netwerken. 

Doelgroep

Ben jij ondernemer of (beleids)medewerker in een middelgrote organisatie en wil je je verder verdiepen in circulariteit? Overweeg je om over te stappen op een circulair businessmodel zoals een Product-as-a-Service model? Dan is deze inspiratiesessie perfect voor jou. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de Inspiratiesessie Business Modellen in de Circulaire Economie: Product-as-a-Service.

Hoe loop je uit de inspiratiesessie? 

  • Met kennis  
  • Met een glimlach 
  • Gemotiveerd 
  • Met de juiste mindset 

Hierna kun je

Na afloop van de sessie ben je geïnspireerd geraakt over de mogelijkheden van circulaire economie voor jouw organisatie.  

Details

Niveau HBO
Duur 1 dag(deel)
Eerstvolgende startdatum 15-12-2022
Locatie Roermond
Alle details weergeven

Planning

15 december 2022 van 18.30-20.30 uur bij Zuyd Hogeschool/Gilde Opleidingen, Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond 

Wij zorgen deze avond voor een versnapering.

Startdatum
15-12-2022
Prijs
0,01
Variant
Avond
Bijeenkomsten
1 bijeenkomsten
Locatie
Roermond

Praktische informatie

Meld je na deze sessie aan voor de vervolgopleiding: Vervolgopleiding Businessmodellen in de circulaire economie 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.