Deze inspiratiesessie vindt plaats op onze nieuwe onderwijslocatie in Roermond!
Ontmoet ons en laat je inspireren, doe kennis op en ontwikkel jezelf! Meld je na het volgen van deze sessie aan voor de vervolgopleiding Masterclass Personal Leadership of Master Personal Leadership in Innovation and Change.

Ben jij op zoek naar de volgende uitdaging? Wil je als leider bewust worden waar je eigen kracht zit? Dan is de Inspiratiesessie Personal Leadership precies wat je zoekt. Gezonde organisaties kunnen niet zonder excellente leiders. Tijdens deze inspiratiesessie krijg je een inkijkje in de Masterclass Personal Leadership waar thema’s als leiderschap op basis van emotionele intelligentie, dienend leiderschap en authenticiteit centraal staan. Investeer in jezelf én leer hoe je jouw organisatie gezond houdt. 

Doelgroep

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs of professionals die geïnteresseerd zijn in persoonlijk leiderschap en betrokken zijn in innovatie- veranderingstrajecten.   

Wat kun je verwachten?

Een interactieve sessie van in totaal 3 uur gemodereerd door Natasja Verkooijen vanuit de Masteropleiding Personal Leadership in Innovation & Change en het lectoraat Employability van de academie Business Studies van Zuyd Hogeschool. Je doet kennis op en raakt geïnspireerd om jezelf verder te ontwikkelen. Ook is er ruimte om te netwerken. 

Hoe loop je uit de inspiratiesessie? 

Na afloop van de sessie ben je geïnspireerd geraakt op het gebied van je eigen ontwikkeling als professional. Of je nu een formele of informele leider bent, jouw leiderschap bepaalt jouw koers binnen jouw organisatie. In de bewustwording van je eigen talent en kracht ben je enthousiast geraakt of van plan om deze verder te ontwikkelen en/of vaker in te zetten. 

 

Details

Niveau HBO
Duur 1 dag(deel)
Eerstvolgende startdatum 15-12-2022
Locatie Roermond
Alle details weergeven

Planning

Locatie: Zuyd Hogeschool/Gilde Opleidingen, Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond  

Datum: donderdag 15 december 2022 van 18.00-21.00 uur. Wij zorgen deze avond voor een versnapering. 

Startdatum
15-12-2022
Prijs
0,01
Variant
Avond
Bijeenkomsten
1 bijeenkomsten
Locatie
Roermond

Praktische informatie

 Meld je na het volgen van deze sessie aan voor de vervolgopleiding Masterclass Personal Leadership of Master Personal Leadership in Innovation and Change 

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.