Deze inspiratiesessie vindt plaats op onze nieuwe onderwijslocatie in Roermond!
Ontmoet ons en laat je inspireren, doe kennis op en ontwikkel jezelf! Meld je je na het volgen van deze sessie aan voor de vervolgopleiding Toegepaste Artificial Intelligence

Wie heeft er niet gehoord van Artificial Intelligence (AI)? Het vormt een steeds groter onderdeel van onze maatschappij. Doktoren sporen er ziektes mee op (denk aan AI om preventief borstkanker op te sporen), telers voorspellen er de gezondheid van bomen mee en winkeliers zetten het in om koopgedrag te voorspellen. Wil je meedenken over de toepasbaarheid van AI binnen je organisatie? Dan is deze inspiratiesessie perfect voor jou.  

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in digitalisering binnen hun organisatie; denk hierbij aan de medewerker van de werkvloer, managers en bestuurders. 

Wat kun je verwachten? 

Een inspirerende sessie van 2 uur, waarin je wordt meegenomen in de mogelijkheden van AI. Enerzijds wordt Artificial Intelligence toegelicht op hoofdlijnen, anderzijds wordt ingezoomd op “What’s in it for me” 
Je raakt bekend met AI en raakt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Ook is er ruimte om te netwerken.  

Hoe loop je uit de inspiratiesessie? 

• Met kennis  
• Met een glimlach 
• Gemotiveerd 
• Met de juiste mindset 

Details

Niveau HBO
Duur 1 dag(deel)
Eerstvolgende startdatum 08-12-2022
Locatie Roermond
Alle details weergeven

Planning

Locatie

Zuyd Hogeschool/Gilde Opleidingen, Kast. Hillenraedtstraat 1 in Roermond 

Datum

Donderdag 8 december 2022 van 18.00-20.00 uur. Wij zorgen deze avond voor een versnapering.

Startdatum
08-12-2022
Prijs
0,01
Variant
Avond
Bijeenkomsten
1 bijeenkomsten
Locatie
Roermond

Praktische informatie

Meld je na het volgen van deze sessie aan voor de vervolgopleiding: https://www.zuydprofessional.nl/opleidingen/inspiratiesessie-toegepaste-artificial-intelligence/

 

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.