LinkedIn: succesvol profileren incl. profielfoto + visagie

LinkedIn: succesvol profileren incl. profielfoto + visagie

Type
workshop
Duur
1 dagdeel
Niveau
hbo
Startdatum
18 november 2021
Vooropleiding
alle niveau's
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
3,5 uur van 18.00 - 21.30 uur
Lesdag
Dinsdag / Donderdag
Kostenspecificatie
€ 139,- p.p. excl. BTW. Incompany of op maat mogelijk voor een aangepaste prijs.

Wil jij je LinkedIn profiel optimaliseren? Tijdens deze all-in workshop ontvang je direct toepasbare tips en feedback om je profiel te verbeteren en krijg je inzicht in de meerwaarde van LinkedIn. Naast een compleet profiel is een professionele profielfoto cruciaal om een goede eerste indruk te maken. 51% Van ons brein is ontworpen om visuele data te verwerken. In je LinkedIn profiel is je profielfoto de meest in het oog springende afbeelding. Onbewust beïnvloed je hiermee of je professioneel, betrouwbaar en aardig overkomt en 41% van de recruiters hun eerste indruk wordt beinvloedt door de profielfoto. Die heb je dus al 'in the pocket' door jezelf een goede profielfoto, gemaakt door Rachelle Philippen van Photo4fun, cadeau te doen. 

Om ervoor te zorgen dat jij goed overkomt op je profielfoto krijg je een 'hair touch-up' en word je make-up bijgewerkt door onze visagist Simone Blosser van Stunners Beauty Studio, en ontvang je tips en tricks.

Netwerken via 'Sociale Netwerken' is de manier voor professionals en organisaties om zich online te profileren. LinkedIn is het enige zakelijke netwerk. Na aanmelding ontvang je van de trainer Ingrid Brands een bevestiging van deelname en overige informatie.

"LinkedIn heeft nu geen geheimen meer voor me. Eindelijk heb ik een goede profielfoto! Een goede combi, echt een aanrader!"
Helmi Hillen, Bedrijfsadviseur bij Qredits Microfinanciering Nederland
algemeen
opbouw
programma
praktische info
maatwerk / incompany

LinkedIn: succesvol profileren incl. profielfoto + visagie

Doelgroep
Deze workshop is geschikt voor iedereen, professional, medewerker of als teamuitje voor organisaties die een professionele online profilering van hun medewerkers belangrijk vinden. Deze workshop is in eerste instantie bedoeld voor vrouwen maar natuurlijk zijn heren ook van harte welkom.

Na dit traject kun je...

Jezelf beter online profileren met een zeer deskundig profiel. Daarnaast krijg je een professionele digitale profielfoto die je natuurlijk voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Voorbereiding
Voor aanvang van de workshop maak je een LinkedIn profiel aan de hand van een 'profiel checklist' of als je al een profiel hebt dan bouw je dit verder uit (duur ca. ½ uur).

Tijdens de workshop
We nemen je stap voor stap mee bij het maken van een kwalitatief beter maar ook completer en beter vindbaar profiel in LinkedIn. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van LinkedIn. En tijdens de workshop krijg je feedback op jouw profiel. We gaan in de workshop actief aan de slag met je LinkedIn profiel, krijg je tips en tricks over de aangebrachte business make-up en een professionele profielfoto (voor kledingtips zie praktische info). We werken in een roulatiesysteem.

 


We starten we met een korte workshop LinkedIn door Ingrid Brands van ca. 1 uur waardoor je

  • meer inzicht krijgt in de meerwaarde van LinkedIn
  • een kwalitatief beter maar ook een completer en goed vindbaar LinkedIn profiel.

Waarna het roulatiesysteem van start gaat:

De eerste deelnemer gaat naar onze visagist Simone Blosser van Stunners Beauty Studio waar je make-up wordt bijgewerkt en je een 'hair touch-up' krijgt zodat je op je mooist voor de camera komt en ontvang je tips en tricks over je make-up.

Waarna je doorschuift naar onze fotograaf Rachelle Philippen van Photo4fun voor de fotoshoot. Er worden meerdere foto's gemaakt.     
Je ontvangt na ongeveer twee weken via e-mail een bestand waaruit je 1 digitale profielfoto kunt kiezen in een hoge resolutie. Kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk altijd tegen een kleine meerprijs meerdere foto's bestellen.

Vervolgens krijg je een profiel check-up: Ingrid kijkt samen met jou naar je profiel. Je krijgt feedback en tips om je LinkedIn profiel verder te optimaliseren en in de tussentijd kun je zelf of samen met andere deelnemers werken aan je profiel en is er tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Nazorg: ongeveer 2 weken na afloop van de workshop ontvang je schriftelijk feedback op je LinkedIn profiel van Ingrid zodat je een kwalitatief beter, completer en beter vindbaar LinkedIn profiel hebt na afloop van deze workshop. 

Locatie
De workshop vindt plaats op Zuyd Hogeschool, Ligne 1 te Sittard (navigatieadres: Haspelsestraat 42, Sittard). Parkeren is mogelijk in de Oda Parking of Ligne Parking.
Ligne ligt op ca. 8 minuten loopafstand van NS-station Sittard.
Kijk hier voor de bereikbaarheid.

Aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers is tien, het minimale is acht. 

Trainer, Ingrid Brands
In 2011 startte ik mijn LinkedIn workshops voor studenten, maar al snel werd dit uitgebreid met workshops LinkedIn voor professionals en maatwerk of incompany workshops voor bedrijven. Inmiddels heb ik ruim 2500 cursisten op praktische wijze geholpen met het maken van een kwalitatief beter maar ook completer en beter vindbaar LinkedIn profiel en inzicht gegeven in de meerwaarde van LinkedIn. En bedrijven geholpen met een betere zichtbaarheid als organisatie of van hun medewerkers.
Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.

Visagist, Simone Blosser, Stunners Beauty Studio
Het is mijn missie om vrouwen een goed gevoel te geven over zichzelf. Zodat jij straalt.
Je krijgt je eigen make-up bijgewerkt; Simone gaat je mooiste kanten belichten en laten stralen en je krijgt tips en tricks + een 'hair touch-up'. Stunners werkt vanuit de visie en overtuiging dat ieder gezicht mooi is. Iedereen is anders, en dus een echte 'stunner' op zijn/haar eigen manier. Simone werkt met producten van hoogwaardige kwaliteit. 

Fotograaf, Rachelle Philippen, Photo4fun
Aangenaam, ik ben Rachelle, de persoon achter Photo4fun.nl. Ooit begonnen als hobby, inmiddels een bedrijf waar ik al mijn liefde voor fotografie in kwijt kan. Het is altijd weer een kick als er een mooie reportage of profielfoto voor me ligt en de klant blij is. Er worden tijdens de fotoshoot meerdere foto's van je gemaakt. Na afloop ontvang je via e-mail van mij een bestand waaruit je 1 digitale profielfoto kunt kiezen. Kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk altijd tegen een kleine meerprijs meerdere foto's bestellen.

Kledingtips
Op een goede profielfoto is niet alleen je gezicht maar ook een stukje van je kleding te zien. Kies vooral kleding waarin je je prettig voelt maar die ook aansluit op je doelgroep en de cultuur van de organisatie waar je werkt (of wilt werken). Pas op met drukke prints, streepjes of ruiten die leiden (net als teveel sieraden) de aandacht teveel af van je gezicht. In donkere kleuren kom je formeler over dan in lichte kleuren maar pas op met zwart dat maakt je uitstraling vaak te hard. En 'smile' want een foto met een vriendelijke uitstraling maakt makkelijker bereikbaar. Je kunt overwegen om verschillende outfits mee te nemen (bijv. een extra blazer).

Algemeen
Bij annulering gelden de voorwaarden van Zuyd Professional. Indien je onverwacht verhinderd bent kun je zonder extra kosten iemand opgeven die in jouw plaats komt. Dit kan tot 1 werkdag voor aanvang maar alleen indien dit schriftelijk per mail is doorgegeven.   

Maatwerk / Incompany
Deze all-in workshop bieden wij ook aan voor bedrijven, organisaties, ondernemersclubs of voor symposia in overleg met de klant, al naar gelang de behoefte vanaf 8 deelnemers (max. 14). Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. Neem hiervoor contact op met ingrid.brands@zuyd.nl

Zij gingen je voor:
Zuyd Hogeschool, Lucid Euregio Consultancy (o.a. ABN AMRO bank), Gemeente Nuth, Funbeach, Ondernemersclub Whyz, Rotaryclub Elsloo, Kasteel Limbricht, Vesteda Maastricht, Baandomein, Gemeente Heerlen, Rabobank Westelijke Mijnstreek, Puur en Partners.

Deel deze pagina op