LinkedIn succesvol profileren voor beginners

LinkedIn succesvol profileren voor beginners

Type
workshop
Duur
1 dagdeel
Niveau
hbo
Startdatum
03 februari 2022
Vooropleiding
alle niveau's
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
3 uur van 18.30 - 21.30 uur
Lesdag
Donderdagavond
Kostenspecificatie
€ 89,-

Netwerken via LinkedIn is de manier om jezelf online te profileren. Meer dan 80% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel en het dagelijkse gebruik blijft jaarlijks stijgen.  Door de snelle groei van het aantal mensen dat zich op LinkedIn profileert, maken bedrijven vanzelfsprekend ook steeds meer gebruik van LinkedIn voor een betere zichtbaarheid van de eigen organisatie, relaties onderhouden met hun klanten en de best passende kandidaat te vinden voor vacatures. En daarmee is het uitermate geschikt voor jou om gevonden te worden, een netwerk op te bouwen en dat netwerk in te zetten bij het vinden van een baan. Tijd om actief gebruik te maken van LinkedIn en de mogelijkheden ervan volledig te benutten en werk te maken van je employability!

1-1 Training
Een individuele training is ook mogelijk. In deze training komen je persoonlijke vragen aan bod. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. De workshop kan plaatsvinden op de werkplek van de klant of bij Zuyd, Ligne 1 te Sittard. De duur is 1,5 tot 2 uur. De kosten zijn 73 euro per uur (excl. btw).

'Ik kreeg van het werk uit de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop 'Succesvol profileren met LinkedIn'. Ik heb de workshop ervaren als een zeer krachtige en waardevolle workshop (to the point en veel praktische tips en tricks om LinkedIn goed en professioneel in te zetten). Ingrid geeft de workshop met enthousiasme en geeft vanuit haar expertise en ervaringen goede en bruikbare feedback op je eigen profiel. Een echte aanrader!'
Joyce Lenssen, Beleidsmedewerker Gemeente Nuth
algemeen
opbouw
programma
praktische info
maatwerk / incompany

LinkedIn succesvol profileren voor beginners

Doelgroep
Deze workshop is geschikt voor iedereen die ooit een LinkedIn profiel heeft aangemaakt maar er te weinig doet of wil starten met LinkedIn en daaruit optimaal rendement wil halen.

Na dit traject kun je...

Jezelf beter online profileren met een zeer deskundig profiel. Je hebt inzicht in de meerwaarde van LinkedIn en de kennis van handige functies en je weet hoe je een eigen netwerk kunt opbouwen en in kaart te brengen.

Voorbereiding
Voor aanvang van elke workshop maakt elke deelnemer een LinkedIn profiel aan de hand van een 'profiel checklist' of als de deelnemer al een profiel heeft dan bouwt hij/zij dit verder uit (duur ca. 1 uur).

Tijdens de workshop
We nemen je stap voor stap mee bij het maken van een kwalitatief beter maar ook completer en beter vindbaar profiel in LinkedIn. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van LinkedIn. We gaan in de workshop interactief aan de slag. Neem daarom je laptop mee zodat je direct aan de slag kunt.

Onderwerpen

  • Inleiding Sociale netwerken
  • De waarde van (online) netwerken
  • Functionaliteiten LinkedIn: uitleg LinkedIn per knop en belangrijkste instellingen
  • Personal Branding en de 'profiel checklist': waarmee we je stap voor stap meenemen bij het maken / verbeteren van je profiel
  • Casuïstiek: feedback profiel en gebruik geavanceerde zoekfuncties

Resultaat
Na afloop van de workshop heb je :

  • inzicht in de meerwaarde van LinkedIn en de kennis van handige functies;
  • een kwalitatief beter maar ook een completer en goed vindbaar LinkedIn profiel;
  • de kennis om het eigen netwerk op te bouwen en de zakelijke contacten te onderhouden;
  • een zeer deskundig profiel.

Locatie
De workshop vindt plaats op Zuyd Hogeschool, Ligne 1 te Sittard (navigatieadres: Haspelsestraat 42, Sittard). Parkeren is mogelijk in de Oda Parking of Ligne Parking.
Ligne ligt op ca. 8 minuten loopafstand van NS-station Sittard.
Kijk hier voor de bereikbaarheid.

Aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers is twaalf, het minimale is zes.

Trainer, Ingrid Brands

Het is mijn passie om studenten, professionals en bedrijven te helpen om zich succesvol te profileren met LinkedIn. In 2011 starttte ik mijn LinkedIn workshops voor studenten, maar al snel werd dit uitgebreid met workshops LinkedIn voor professionals en maatwerk of incompany workshops voor bedrijven. Inmiddels heb ik ruim 2000 cursisten op praktische wijze geholpen met het maken van een kwalitatief beter maar ook completer en beter vindbaar LinkedIn profiel en inzicht gegeven in de meerwaarde van LinkedIn. En bedrijven geholpen met een betere zichtbaarheid als organisatie of van hun medewerkers.
Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.

Maatwerk / Incompany
Deze workshop of een combinatie met de andere twee LinkedIn workshops bieden wij ook als maatwerk voor bedrijven, organisaties, ondernemersclubs of voor symposia in overleg met de klant, al naar gelang de behoefte. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. Neem hiervoor contact op met serviceteam@zuydprofessional.nl

1-1 Training
Een individuele training is ook mogelijk. In deze training komen alle persoonlijke vragen aan bod. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. De locatie kan plaatsvinden op de werkplek van de klant of bij Zuyd, locatie Ligne te Sittard. De duur is 1,5 tot 2 uur.
De kosten zijn 73 euro per uur (excl. btw).

Zij gingen je voor:
Zuyd Hogeschool, Lucid Euregio Consultancy (o.a. ABN AMRO bank), Gemeente Nuth, Funbeach, Ondernemersclub Whyz, Rotaryclub Elsloo, Kasteel Limbricht, Vesteda Maastricht, Baandomein, Gemeente Heerlen.

Deel deze pagina op