Tijdstip workshop LinkedIn voor beginners d.d. 7 november 2023: 18.30 - 21.30 uur. Kosten = € 99,-

Netwerken via LinkedIn is de manier om jezelf online te profileren. Meer dan 80% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel en het dagelijkse gebruik blijft jaarlijks stijgen.  Door de snelle groei van het aantal mensen dat zich op LinkedIn profileert, maken bedrijven vanzelfsprekend ook steeds meer gebruik van LinkedIn voor een betere zichtbaarheid van de eigen organisatie, relaties onderhouden met hun klanten en de best passende kandidaat te vinden voor vacatures. En daarmee is het uitermate geschikt voor jou om gevonden te worden, een netwerk op te bouwen en dat netwerk in te zetten bij het vinden van een baan. Tijd om actief gebruik te maken van LinkedIn en de mogelijkheden ervan volledig te benutten en werk te maken van je employability!

1-1 Training
Een individuele training is ook mogelijk. In deze training komen je persoonlijke vragen aan bod. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. De workshop kan plaatsvinden op de werkplek van de klant of bij Zuyd, Ligne 1 te Sittard. De duur is 1,5 tot 2 uur. De kosten zijn 73 euro per uur (excl. btw).

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor iedereen die ooit een LinkedIn profiel heeft aangemaakt maar er te weinig doet of wil starten met LinkedIn en daaruit optimaal rendement wil halen.

Hierna kun je

Jezelf beter online profileren met een zeer deskundig profiel. Je hebt inzicht in de meerwaarde van LinkedIn en de kennis van handige functies en je weet hoe je een eigen netwerk kunt opbouwen en in kaart te brengen.

Details

Niveau HBO
Duur 1 dag(deel)
Locatie Sittard
Alle details weergeven

Programma

Onderwerpen

  • Inleiding Sociale netwerken
  • De waarde van (online) netwerken
  • Functionaliteiten LinkedIn: uitleg LinkedIn per knop en belangrijkste instellingen
  • Personal Branding en de 'profiel checklist': waarmee we je stap voor stap meenemen bij het maken / verbeteren van je profiel
  • Casuïstiek: feedback profiel en gebruik geavanceerde zoekfuncties

Resultaat
Na afloop van de workshop heb je :

  • inzicht in de meerwaarde van LinkedIn en de kennis van handige functies;
  • een kwalitatief beter maar ook een completer en goed vindbaar LinkedIn profiel;
  • de kennis om het eigen netwerk op te bouwen en de zakelijke contacten te onderhouden;
  • een zeer deskundig profiel.

Incompany

Maatwerk / Incompany
Deze workshop of een combinatie met de andere twee LinkedIn workshops bieden wij ook als maatwerk voor bedrijven, organisaties, ondernemersclubs of voor symposia in overleg met de klant, al naar gelang de behoefte. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. Neem hiervoor contact op met serviceteam@zuydprofessional.nl

1-1 Training
Een individuele training is ook mogelijk. In deze training komen alle persoonlijke vragen aan bod. Zowel inhoud als locatie en data zijn in overleg te bepalen. De locatie kan plaatsvinden op de werkplek van de klant of bij Zuyd, locatie Ligne te Sittard. De duur is 1,5 tot 2 uur.
De kosten zijn 73 euro per uur (excl. btw).

Zij gingen je voor:
Zuyd HogeschoolLucid Euregio Consultancy (o.a. ABN AMRO bank), Gemeente Nuth, Funbeach, Ondernemersclub Whyz, Rotaryclub ElslooKasteel LimbrichtVesteda MaastrichtBaandomeinGemeente Heerlen.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.