Loopbaan en Levensloop - EVC voor een Organisatie

Loopbaan en Levensloop - EVC voor een Organisatie

Type
loopbaanbegeleiding
Duur
< 3 maanden
Niveau
hbo
Startdatum
01 februari 2021
Vooropleiding
mbo
Locatie
Het traject verloopt grotendeels digitaal
Erkenning
rapportage
Keurmerk
Erkend aanbieder EVC, Cedeo
Tijdsinvestering
40 tot 80 uur: starten kan op elk gewenst moment
Kostenspecificatie
€ 1.495,-

EVC staat voor het 'Erkennen van Verworven Competenties' en wordt ook wel 'ervaringscertificaat' genoemd. EVC is een landelijk erkende methode waarbij (werk)ervaring afgezet wordt tegen een erkende opleidingsstandaard op hbo niveau. De uitkomsten van het EVC-traject worden vastgelegd in een EVC-rapportage.

Organisaties hebben baat bij de inzet van EVC om in beeld te krijgen welke talenten ze binnen de organisatie hebben of om de (werk)ervaring van medewerkers objectief vast te stellen. Daarnaast helpt het om medewerkers op een praktische manier 'in beweging' te krijgen.

algemeen
opbouw
Startdatum

Loopbaan en Levensloop - EVC voor een Organisatie

Doelgroep
Organisaties die talenten in beeld willen krijgen, (werk)ervaring van medewerkers objectief willen vaststellen of medewerkers op een praktische manier in beweging willen krijgen.

Na dit traject kun je...

... medewerkers 'in beweging' krijgen, als bedrijf duidelijk krijgen waar talenten zitten en hoe ieders (werk)ervaring beoordeeld wordt naar hbo normen.

De ervaring leert dat een EVC kandidaat 40 tot 80 uur nodig heeft om zijn/haar bewijzen te verzamelen. Een en ander is afhankelijk van de toegankelijkheid van de bronnen waarin de bewijzen zijn vastgelegd.

De EVC procedure kent geen vaste startdatum. Je kunt dus op elk gewenst moment starten.

Deel deze pagina op