Engineering - Verbeteraar 1

Engineering - Verbeteraar 1

Type
module
Duur
< 3 maanden
Niveau
hbo
Startdatum
25 april 2022
Locatie
Heerlen Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ
Erkenning
optioneel Yellow Belt certificaat
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
tien weken, tien bijeenkomsten van 16:00-21:00 uur
Lesdag
maandag
Kostenspecificatie
€ 1.500,-
Zuyd Professional beschermt de privacy van bezoekers van deze website. Lees meer daarover in onze privacyverklaring.

 


algemeen
opbouw
programma
Incompany

Engineering - Verbeteraar 1

Doelgroep
Voor iedereen die op hbo niveau meer en helder inzicht wil krijgen in het verloop van processen in een engineeringscontext binnen zijn organisatie en sector, en deze processen wil verbeteren met een meetbaar resultaat.

Na dit traject kun je...

... als engineer en Lean Six Sigma Yellow Belt een verbeterproject afronden in een engineeringscontext met een meetbaar resultaat via toepassing van de DMAIC- en/of PDCA-cyclus met inzet van de relevante methodieken in iedere fase. Je hebt kennis van de fundamentele thema's die van belang zijn voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Deze module maakt deel uit van de deeltijdopleiding Engineering.

Bekijk de overige modules

jaar 1:

jaar 2:

In de cursus staat een verbeterproject in de eigen werkomgeving van jou of een medecursist centraal. De lessen zijn uitermate praktijkgericht. Middels het gezamenlijk werken aan een project worden ook je ‘soft skills’ met betrekking tot onder andere groepsfunctioneren verder ontwikkeld.

Tijdens de cursus vindt verdieping plaats middels literatuurstudie, een casestudie in (elkaars) werkomgeving, gastcolleges en een wekelijks lean café. Aan het eind van de cursus schrijf je een essay over de opgedane leerervaringen en de inzetmogelijkheden daarvan in je eigen werkomgeving.

De cursus "Engineering - verbeteraar 1" wordt ook incompany aangeboden. Onze accountmanagers informeren je graag. Mail voor meer informatie naar serviceteam@zuydprofessional.nl.

Deel deze pagina op