Grip op Werk

Grip op Werk

Type
training
Duur
< 3 maanden
Niveau
hbo
Startdatum
01 juni 2021
Locatie
in overleg te bepalen
Erkenning
certificaat
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
zes weken fulltime voor fase een: 24 bijeenkomsten van zes uur
Lesdag
maandag tot en met vrijdag
Kostenspecificatie
€ 4.995,-

Met het programma ‘Grip op Werk’ kunnen bedrijven de positie van hun medewerkers op de arbeidsmarkt helpen verbeteren. Grip is een training die de medewerker helpt bij het vinden van passend werk - in de eigen organisatie of daarbuiten - of ondersteunt bij het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van de daarvoor vereiste competenties. Zuyd beschikt over veel expertise op het gebied van personeelsbegeleiding, onder andere in de diverse bachelor- en masteropleidingen. Deze expertise is in dit specifieke programma gebundeld.

algemeen
opbouw
programma
Planning | Incompany

Grip op Werk

Doelgroep
Bedrijven die de positie van hun medewerkers op de arbeidsmarkt willen helpen verbeteren.

Na dit traject kun je...

als individuele deelnemer weer het stuur van je eigen carrière in handen nemen. Je weet weer wie je bent, wat jij kan, wat je wil en hoe je jezelf het beste kunt verkopen op de huidige arbeidsmarkt. 

Je werkt aan de volgende competenties:

  • durf
  • flexibel gedrag
  • netwerken
  • zelfinzicht
  • zelfvertrouwen

Wanneer jouw medewerkers aan deze training deelnemen, gaan ze individueel en in groepsverband aan de slag met vragen als:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe verkoop ik mijzelf?

Daartoe worden, buiten diverse testen, ook workshops en lezingen aangeboden. Thema's die ter sprake komen, zijn onder andere: netwerken, sociale media, elevator pitch en arbeidsmarkt.

Fase één vereist een fulltime deelname van zes weken. In deze periode maken de deelnemers een ontwikkelscan, volgen aansluitend diverse trainingen en workshops en krijgen daarnaast individuele (loopbaan)coaching. Samen met hun coach stellen zij een persoonlijk ontwikkel- en actieplan op. Dit plan bevat realistische ambities van de deelnemer en de stappen om deze ambities waar te maken. Het plan wordt met jou als werkgever besproken door de deelnemende medewerker en zijn coach.

In fase twee wordt gewerkt aan de uitvoering van het met jou besproken actieplan. Denk daarbij aan het volgen van een cursus of een volledige opleiding, het uitvoeren van een consultancyopdracht, een onderzoek of stage bij een ander bedrijf, het starten van een procedure waarin verworven competenties officieel worden erkend met een ervaringscertificaat, intervisie, coaching, etc..

Fase twee wordt geheel op maat voor de deelnemer samengesteld. Het tarief voor deze fase is afhankelijk van het maatwerktraject. De bijeenkomsten worden gehouden op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. De vrijdag wordt besteed aan opdrachten.

"Grip op Werk" wordt incompany aangeboden. Het is ook mogelijk om deze training in delen af te nemen. Onze accountmanagers informeren je graag. Mail voor meer informatie naar serviceteam@zuydprofessional.nl.

Deel deze pagina op