Masterclass Strategic Management

Masterclass Strategic Management

Type
masterclass
Duur
< 6 maanden
Niveau
master
Startdatum
18 februari 2021
Vooropleiding
hbo
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Erkenning
certificaat (eventueel in te brengen in PLIC voor behalen masterdegree)
Keurmerk
CEDEO
Tijdsinvestering
7 bijeenkomsten van 7 uren op donderdagmiddag- en avond (om de twee weken)
Lesdag
donderdagmiddag en -avond
Kostenspecificatie
€ 2.995,-

Nieuwsbrief

Zuyd Professional beschermt de privacy van bezoekers van deze website. Lees meer daarover in onze privacyverklaring.

 


algemeen
opbouw
programma
FAQ

Masterclass Strategic Management

Doelgroep
Voor managers, projectleiders, teamleiders en (senior) adviseurs met managementervaring. Uitgangspunt is dat je actief betrokken bent bij innovatie en innovatieve processen binnen een organisatie.

Na dit traject kun je...

Meteen aan het werk met een aantal concepten en ideeën op het gebied van strategisch management. Je past de opdrachten vanuit de masterclass direct toe in je werkomgeving.

Je werkt aan de volgende competenties:

Innovatie, Succesvol, Wetenschappelijk, Authentiek, Inspirerend

De masterclass Strategic Management bestaat uit zeven bijeenkomsten op donderdag van 13.00-20.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats. De hoofddocent is bij alle bijeenkomsten aanwezig. Van 13.00-17.00 uur is er een gastdocent/expert. Van 18.00-20.00 uur is er een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. De masterclass wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie. Reken daarnaast op ongeveer 100 uur voor zelfstudie en het werken aan de opdrachten.

Strategisch management is essentieel voor elke organisatie. Het bepaalt hoe lange termijndoelen effectief en efficiënt worden gerealiseerd. Strategische besluiten bepalen de richting en betreffen structurele aspecten en processen. Deze masterclass brengt de inhoud en het proces van strategisch management continu in verband met jouw rol als leidinggevende, manager en strateeg. Je past de opdrachten toe in je eigen praktijk en leert zo te werken met strategische vraagstukken.

Deel deze pagina op