Masterclass Personal Leadership

Masterclass Personal Leadership

Type
masterclass
Duur
< 6 maanden
Niveau
master
Startdatum
08 september 2022
Vooropleiding
hbo
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Erkenning
certificaat (eventueel in te brengen in PLIC voor behalen masterdegree)
Keurmerk
NVAO & CEDEO
Tijdsinvestering
7 bijeenkomsten (om de week) van 13.00 - 20.00 uur
Lesdag
donderdag
Kostenspecificatie
€ 2.995,-

Ben jij op zoek naar de volgende uitdaging? Wil je als leider groeien van 'goed' naar 'geweldig'? Dan is de masterclass Personal Leadership precies wat je zoekt. Gezonde organisaties kunnen niet zonder excellente leiders. Tijdens deze masterclass vergroot je als professional jouw theoretische kennis en praktische vaardigheden op het gebied van leiderschap. Investeer in jezelf en leer hoe je jouw organisatie gezond houdt.

Door Persoonlijk leiderschap te tonen kun je je levensgeluk verhogen. Stel je eens voor dat je in staat bent om besluiten te nemen die helpen je leven congruent aan je kernwaarden en drijfveren in te richten, en anderen inspireert hetzelfde te doen. Kom je dan niet heel dichtbij levensgeluk? Dat is wat je kan bereiken met personal leadership!
Marijn Jansen, Teamleider Burgerzaken en Belastingen / WOZ
algemeen
opbouw
programma

Masterclass Personal Leadership

Doelgroep
Voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs, zowel uit de profit als de non-profit sector. Uitgangspunt is dat je als professional, die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Uitgangspunt is dat je actief betrokken bent bij het realiseren van veranderingen en innovaties binnen jouw organisatie.

Je werkt aan de volgende competenties:

Innovatief, Succesvol, Wetenschappelijk, Authentiek, Inspirerend

De masterclass bestaat uit zeven bijeenkomsten op donderdag van 13.00-20.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats. De hoofddocent is bij alle bijeenkomsten aanwezig. Van 13.00-17.00 uur is er een gastdocent/expert. Van 18.00-20.00 uur is er een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. De masterclass wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie.

De thema's die besproken worden zijn onder andere leiderschap in de 21e eeuw, de veranderende omgeving, paradigma's, visie, macht, waarden en principes, rolmodellen, voorbeeldgedrag en empowerment van anderen. De vraag die centraal staat is: Hoe krijg ik zaken voor elkaar en krijg ik anderen zover dat ze mij volgen?

Deel deze pagina op