Professional Engineer 2

Professional Engineer 2

Type
module
Duur
< 3 maanden
Niveau
hbo
Startdatum
25 april 2022
Locatie
Heerlen Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ
Keurmerk
Cedeo
Tijdsinvestering
tien weken, tien bijeenkomsten van 16:00-21:00 uur
Lesdag
maandag
Kostenspecificatie
€ 1.500,-

Kun jij je eigen ontwikkeling reguleren? In de module Professional Engineer 2 werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door het opstellen en uitvoeren van een ontwikkel- en actieplan (POAP) en voer je een 360 graden feedback uit om te ervaren hoe anderen over je denken. Je leert te reflecteren op je handelen en laat dit in een Pitch zien. Andere onderdelen die aan de orde komen zijn het uitvoeren van een literatuuronderzoek en de rapportage daarvan.

De tijdsinvestering voor deze module is afhankelijk van je kennis, vooropleiding en werkervaring. Naast de vijf uur contacttijd per week werk je in eigen tijd aan opdrachten.

algemeen
opbouw
programma

Professional Engineer 2

Doelgroep
Voor iedereen die op hbo niveau meer en helder inzicht wil krijgen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Na dit traject kun je...

een literatuuronderzoek uitvoeren en rapporteren. Reflecteren op je eigen ontwikkeling en deze middels een pitch tonen.

Je werkt aan de volgende competenties:

  • samenwerken
  • mondelinge presentatie
  • zelfinzicht
  • schriftelijke vaardigheid
  • zelfontwikkeling

Deze module maakt deel uit van de deeltijdopleiding Engineering.

Bekijk de overige modules

jaar 1:

jaar 2:

In de eerste bijeenkomst wordt de totale opbouw van deze 10-weekse module uitgelegd en wordt de samenhang van de bijeenkomsten verduidelijkt. De tweede bijeenkomst staat in het teken van actuele technologische ontwikkeling. Je kiest hierbij een thema om als groep een literatuuronderzoek op uit te voeren. De handreiking voor het onderzoek wordt gegeven in bijeenkomst 3. De bijeenkomsten 4, 5 en 6 staan in het teken van een soft skills module. Deze inhoud helpt je om in te zetten voor de op te leveren beroepsproducten. Bijeenkomst 7 staat in het teken van het rapporteren van je literatuuronderzoek. In bijeenkomst 8 ga je een pitch voorbereiden. In week 9 krijg je een training over reflecteren, deze bereidt je voor op het assessment in week 10.

Deel deze pagina op