Goed personeel kunnen vinden, hebben én houden; dat is tegenwoordig bijna een vorm van topsport! Door de spanning op de arbeidsmarkt worden er hoge en andere eisen gesteld aan organisaties die de beste medewerkers willen aantrekken, binden en boeien. Om beter met deze Human Capital uitdagingen om te kunnen gaan, bieden we in de workshop “Employee Journey” een aantal praktische oplossingen aan. 

In de workshop “Employee Journey” maak je kennis met de diverse aspecten die van invloed zijn op de werkbeleving van medewerkers in jouw organisatie en weet je hoe je (anders) kunt monitoren, managen en verbeteren. 

Doelgroep

Voor alle professionals die binnen hun werk bezig zijn met het boeien en binden van personeel denk aan HR functionarissen, managers, leidinggevende, organisatieadviseurs, teamcoaches en arbo-deskundigen.

Hierna kun je

Na het volgen van deze workshop ontdek je hoe je om kunt gaan met de dynamiek van steeds veranderende perspectieven van medewerkers en hoe je grip krijgt op de meest bepalende aspecten. We bieden expertise aan op het kruispunt van HR-expertise met nieuwe inzichten en relevante businesservaringen. Daarnaast ontmoet je andere professionals die met de zelfde uitdagingen bezig zijn en wordt je geïnspireerd om jouw organisatie tot een nog mooiere bestemming te maken.

Details

Duur korter dan 3 maanden
Eerstvolgende startdatum 06-04-2023
Locatie Sittard
Kosten 125,00
Alle details weergeven

Programma

In de workshop ga je aan de slag met:

  • Het inventariseren van ervaringen die jouw collega’s opdoen
  • De uitdagingen die medewerkers tijdens hun loopbaan bij jouw organisatie tegenkomen.
  • De invloed van het organisatiebeeld op de keuze om bij jóu te komen werken, te blijven of te vertrekken.  
  • Medewerkersbeleving en hoe is deze van invloed is op het beeld dat professionals vormen van jouw organisatie.

Planning

Startdatum
06-04-2023
Prijs
125,00
Variant
Dag
Bijeenkomsten
1 bijeenkomsten
Locatie
Sittard Ligne

Praktische informatie

De workshop van een dagdeel (drie uur) vindt plaats bij onze locatie te Sittard, Ligne 1. Van 14.00 tot 17.00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 13.45 uur. 
 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Aanvraag STAP-budget
Op vrijdag 17 maart 2023 om 10.00 uur kun je opnieuw STAP-budget aanvragen.
Jouw STAP aanmeldingsbewijs met een startdatum vanaf 28 maart 2023 blijft geldig.
Meer informatie en veel gestelde vragen kun je hier nalezen.