Gratis workshop Slimmer mailen

Gratis workshop Slimmer mailen

Meld je deze maand aan voor een training, cursus of opleiding en krijg je de workshop "Slimmer mailen" cadeau.

Voor iedereen die wel eens moedeloos wordt van zijn of haar mailbox. En zeker ook mensen die altijd uitkijken naar kansen om hun eigen werk slimmer en fijner te doen. 

Je hebt het gevoel dat je de hele dag bezig bent of zou kunnen zijn met je mail. Je roept weleens gek te worden van al die mails en opent je mailbox liever niet. Je bent altijd op zoek naar manieren om je mailbox slimmer te beheren. Herken je dit en wil je weten wat jij daar zélf aan kunt doen, schrijf je dan in voor de workshop Slimmer mailen.

In deze interactieve workshop ga je aan de slag om zaken waar JIJ tegenaan loopt op het gebied van mailen, slimmer te organiseren. We richten ons op Inkomende Mail en bespreken, experimenteren en oefenen hoe je slimmer je mails kunt verwerken. Ook staan we stil bij hoe je zelf een positieve bijdrage kunt leveren aan minder mailverkeer door mails bewuster (wel of niet) te versturen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je ter plekke op een laptop kunt werken in je eigen mailomgeving.

Inhoud:

  • handvatten over hoe je slimmer inkomende mails kunt verwerken
  • handvatten voor slimme momenten om je mails te verwerken
  • experimenteren met aangereikte methode(s) en oefenen met besluiten nemen
  • slimme tips en trucs van Outlook, zowel voor inkomende als voor uitgaande mails
  • handvatten over hoe je minder mails kunt versturen (en minder mails ontvangt)

Hoe schrijf jij je in?
Iedereen die zich tussen 1 december en 6 januari aanmeldt voor een training, cursus of opleiding* krijgt van ons na 7 januari een mail met meer informatie en de data waarop de workshop gegeven zal worden. Zodra je van ons de mail hebt ontvangen, hoef je je alleen nog maar aan te melden voor de datum die jouw voorkeur heeft.

Wij helpen je vooruit!
#blijfrelevant #zuydprofessional

* met uitzondering van de Masters en Deeltijdopleidingen en de workshops LinkedIn