Management opleiding: kies de opleiding die bij je past

Je bent op zoek naar een management opleiding. Maar welke opleiding past het best bij jou?

Midden Management opleiding - Post hbo opleiding

Ben jij expert op een bepaald vakgebied en toe aan een volgende carrièrestap? Of ben je recent doorgegroeid naar een leidinggevende of coördinerende functie? In de Midden Management opleiding leer je de essentiële kennis en vaardigheden die je als beginnende manager nodig hebt. Onderwerpen als intern ondernemerschap, kwaliteitsbeleid en klantgerichtheid komen uitgebreid aan bod. En we gaan aan de slag met verandertrajecten en projectmatige werkvormen.

 • Locatie: Sittard
 • Duur: 1 jaar (42 bijeenkomsten)
 • Lesdag: Dinsdag 18:30 tot 21:45 uur,
   

Operationeel Management opleiding - Post hbo leiding

De Operationeel Management opleiding van Zuyd Professional bestaat uit 34 bijeenkomsten. Daarin leer je alle hoofdzaken die je als leidinggevende moet weten en/of kunnen. Rode draad in de opleiding is ‘Persoonlijk leiderschap’. Andere belangrijke onderwerpen tijdens zijn: strategische keuzes en besturingsprincipes, gesprekstechnieken, conflicthantering, coaching, competentiegericht leidinggeven en het begeleiden van veranderprocessen.

 • Locatie: Sittard
 • Duur: 1 jaar (34 bijeenkomsten)
 • Lesdag: Dinsdag 18:30 tot 21:45 uur
   

Masterclass Strategic Management

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van strategic management? Bijvoorbeeld omdat je als leidinggevende of manager toe bent aan de volgende stap in je loopbaan? Meld je dan aan voor de strategisch management master. Je past de opdrachten uit de masterclass toe in je eigen organisatie of business en leert zo te werken met strategische vraagstukken.

De masterclass Strategic Management is bedoeld voor managers, projectleiders, teamleiders en (senior) adviseurs. Na de masterclass kun je direct aan het werk met een aantal concepten en ideeën op het gebied van strategisch management. De masterclass Strategic Management bestaat uit zeven bijeenkomsten van 7 uren op donderdagmiddag- en avond in Sittard. De opleiding wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie.

Wil je meer weten over deze masterclass? Vraag dan snel de brochure aan of neem contact met ons op.

.Ook interessant voor jou:


Personal Leadership - Masterclass

De thema's die besproken worden zijn onder andere leiderschap in de 21e eeuw, de veranderende omgeving, paradigma's, visie, macht, waarden en principes, rolmodellen, voorbeeldgedrag en empowerment van anderen. De vraag die centraal staat is: Hoe krijg ik zaken voor elkaar en krijg ik anderen zover dat ze mij volgen?

 • Locatie: Sittard
 • Duur: 14 weken (7 bijeenkomsten)
 • Lesdag: Donderdag 13:00 tot 20:00

Bekijk de opleiding masterclass Personal Leadership >,