Strategic Management

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van strategic management?

Strategic management opleidingen

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van strategic management? Omdat je HRM-specialist bent of omdat je als leidinggevende of manager toe bent aan de volgende stap in je loopbaan? Bekijk dan ons aanbod strategic management opleidingen.

Zuyd Professional biedt een masterclass Strategic Management en een post hbo opleiding Strategisch HRM

Masterclass Strategic Management

Wil je beter leren omgaan met complexe strategische vraagstukken? Meld je dan aan voor de masterclass Strategic Management. Je past de opdrachten uit de masterclass toe in je eigen organisatie of business en leert zo te werken met strategische vraagstukken.

De masterclass Strategic Management is bedoeld voor managers, projectleiders, teamleiders en (senior) adviseurs. Na de masterclass kun je direct aan het werk met een aantal concepten en ideeën op het gebied van strategisch management. De masterclass Strategic Management bestaat uit zeven bijeenkomsten en wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie.

Wil je meer weten over deze masterclass? Vraag dan snel de brochure aan of neem contact met ons op.

Post hbo opleiding Strategisch HRM

De post hbo opleiding Strategisch HRM biedt het complete pakket voor iedere HRM-specialist die een volwaardige strategisch business partner wil worden.

De post hbo opleiding Strategisch HRM is bedoeld voor HRM-professionals en managers op hbo-niveau die te maken hebben met personeelsvraagstukken. Na de post hbo opleiding Strategisch HRM kun jij antwoord geven op cruciale vragen zoals; Welk HRM-beleid is het meest geschikt? En hoe sluit dit aan bij de strategie van de organisatie? De post hbo opleiding Strategisch HRM bestaat uit 7 modules. In totaal zijn er 27 bijeenkomsten verdeeld over een periode van 12 maanden. De opleiding wordt afgesloten met een eindwerkstuk en eindgesprek.

Wil je meer weten over deze post hbo opleiding? Vraag dan snel de brochure aan of neem contact met ons op.

Strategic management