Benieuwd naar de mogelijkheden van volwassenenonderwijs? Zuyd Professional biedt opleidingen, cursussen en trainingen voor iedere professional. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen, een specifiek traject wil volgen of zelfs een volledige carrièreswitch wil maken. Wij helpen je om de volgende stap in je carrière te zetten!

Werken en leren combineren

Het volwassenenonderwijs van Zuyd Professional kenmerkt zich door de combinatie van werken en leren. Het opleidingsaanbod is praktijkgericht en flexibel, met ruimte voor maatwerk op basis van je persoonlijke achtergrond en ervaring. Tijdens een intakegesprek bepalen we welke competenties je al in huis hebt, en welke je nog moet ontwikkelen om de opleiding af te ronden. Zo vormt zich een indicatie van jouw individuele leerroute en studietraject.

Een coach begeleidt je vervolgens in dit studieproces, waarbij jullie steeds samen bepalen welke leeractiviteiten jou naar je doelen zullen helpen. Dit kunnen modules of trainingen zijn, maar ook opdrachten of projecten die je op de werkvloer uitvoert. Zo vormt je werkplek een essentieel onderdeel van je studietraject.

Uitgebreid opleidingsaanbod

Zuyd Professional biedt een uitgebreid aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen aan. Zo vind je bij ons studietrajecten binnen de vakgebieden Bedrijfskunde & management, Bouw & techniek, ICT, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Daarnaast biedt Zuyd Professional ook ontwikkelmogelijkheden rondom persoonlijke vaardigheden & soft skills en mogelijkheden rondom loopbaanbegeleiding.

Carrièreswitch maken? Maak gebruik van ZuydSwitch

Twijfel je er wel eens over om de overstap te maken naar een andere sector? Binnen de huidige arbeidsmarkt liggen volop kansen om van carrière te switchen. Zo is er structureel veel vraag naar werkenden in de zorg, ICT en techniek. Hoe zorg je ervoor dat je snel startklaar bent voor een baan in een van deze sectoren? We helpen je met ZuydSwitch, flexibele leertrajecten die je snel klaarstomen voor een nieuwe baan. Ook hier ga je heel praktijkgericht aan de slag in een programma waar het verwerven van competenties en soft skills gepaard gaat met werkervaring opdoen in de praktijk.

Lees ook: Vlot omscholen naar de kansrijke ICT-sector met behulp van ZuydSwitch ICT

Een opleiding volgen bij Zuyd Professional

Onze lessen zijn sinds kort weer fysiek te volgen op locatie. Dat werkt prettig; er is weer volop ruimte voor interactie en je vraagstukken kunnen direct behandeld worden. Wil je gaan studeren naast je baan? Tijd om de volgende stap in je carrière te zetten! Bekijk direct de mogelijkheden op het gebied van volwassenenonderwijs op onze opleidingen pagina en vind de opleiding, cursus of training die het beste bij je loopbaanontwikkeling past.

Gun jezelf een nieuw baanperspectief en neem dan contact met ons op via tel: +31 (0) 88 989 30 00 of mail naar: info@zuydprofessional.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.