Vraaggerichte coaching en studieadvies

Wellicht is het al een tijdje geleden dat jij een opleiding gevolgd hebt. Maar toch wil je werken aan je verdere carrière door een opleiding te gaan volgen. Jij wilt dus ook relevant blijven.

Wij begrijpen dat een nieuwe studie kiezen niet altijd gemakkelijk is. Je moet kiezen voor een studie en een opleidingsorganisatie die aansluit en past bij jouw ambitie maar zeker ook bij jouw persoonlijke situatie. 

Je kan hiervoor gebruik maken van verschillende voorlichtingsbijeenkomsten die wij regelmatig organiseren maar natuurlijk kun je ook vragen om een persoonlijk gesprek. Want dit is ons onderscheidend vermogen. Bij Zuyd Professional begeleiden wij jou persoonlijk voor, tijdens en na de opleiding. Dus ook bij de oriëntatie naar de beste keuze voor jou. Wij doen het samen. 

Dus mocht je met vragen zitten, schroom dan niet om een persoonlijk gesprek te vragen met een inhoudsdeskundige van een van onze specifieke opleidingen. Wij kijken samen naar verschillende studies en denken mee over welke studievormen het beste aansluiten bij jouw situatie en interesses. Het gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.