Diversiteit in niveaus

Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees.
Zuyd Professional een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional is voldoende keuze.

Cursus 

De cursussen van Zuyd Professional zijn maatwerk modules, die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de individuele studenten. Theorie, praktijk en vaardigheden wisselen elkaar af. De cursussen bieden functionele handvatten die je direct toe kan passen in jouw werksituatie. Waar mogelijk worden persoonlijke ervaringen en casuïstiek uit de praktijk in de lessen meegenomen, gespiegeld aan de theorie en besproken met medestudenten. De cursussen kunnen los van elkaar gevolgd worden, maar indien op elkaar afgestemd leiden tot een diplomatraject en dus een AD-, een Bachelor- of Mastergraad opleveren.

Masterclass 

De masterclass is een kort en krachtige post-hbo opleiding voor professionals. Bekende experts nemen je gedurende één jaar mee in één specifiek vakgebied waarin jij je wilt verdiepen. De masterclass wordt afgerond met een volwaardig diploma.

Associate Degree 

Een Associate degree of Ad is een wettelijke hbo-graad in Nederland die volgt na een tweejarige hbo-opleiding. Dit diplomatraject is ideaal voor als je een mbo opleiding succesvol hebt afgerond en daarna wilt doorstuderen, zonder meteen te kiezen een vierjarige opleiding. Opleidingen op dit niveau leiden op tot een specifiek beroep. De opleidingen zijn praktisch en sluiten perfect aan bij de wensen van het bedrijfsleven. Je hebt daarna ook altijd nog de mogelijkheid om verder te studeren. Ook voor hbo-ers die kennis willen opdoen binnen een ander vakgebied is de Ad een ideale scholingsvorm. Met onze Ad opleidingen blijf je altijd relevant.

Bacheloropleiding 

Een bachelor graad krijg je na het succesvol afronden van een hbo-opleiding. Bij Zuyd Professional kan je middels een diplomatraject jouw hbo-bachelor graad halen. Dit doe je door het volgen van een deeltijdopleiding. Het tempo van studeren bepaal je zelf, waardoor je jouw studietijd zelf kan indelen.

Masteropleiding 

Na het volgen van een hbo-opleiding (bacheloropleiding) is het interessant om nog een opleiding tot hbo-master te volgen. De Masteropleiding van Zuyd Professional is een officieel onderwijstraject dat leidt tot een diploma. De programma's van de masters staan vast, maar uiteraard heb je wel de mogelijkheid om daarbinnen je persoonlijke profilering aan te brengen. Alle opties zijn open zodat jij relevant kan blijven voor jouw ambitie.