Wie zijn de docenten die de lessen Projectmanagement Basis verzorgen?

29-11-2019

Zuyd Professional werkt samen met een team van deskundige trainers. Dit zijn mensen die zelf werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties waardoor zij veel kennis en ervaring hebben met projectmanagement.

Over de docenten van deze opleiding

Docent Pierre Erven was ruim 25 jaar werkzaam bij Rijkswaterstaat. Gedurende deze periode rondde hij ook zijn studie Master of Business Administration af welke betrekking had op invoering van competentiemanagement binnen complexe projectorganisaties. Pierre is coach en landelijke autoriteit op het gebied van projectmatig werken en heeft de nodige ervaring met het doceren van vakken zoals senior projectmanagement, bedrijfskunde en human resource management.

Docent Peter Overgoor heeft 10 jaar bij PwC gewerkt in de audit en managementconsultancy. Als programmamanager, projectmanager en manager projectbeheersing fungeert hij al jaren als coach, adviseur en is een autoriteit op het gebied van projectmatig werken. Peter is als docent 9 jaar betrokken geweest bij de post-hbo opleiding projectmanagement en is binnen PwC docent risicomanagement geweest.

Docent Guido Fröhlichs heeft werkervaring als project-controller en -manager bij onder andere NedCar, Philips en Zuyd Hogeschool. Als NLP-coach begeleidt Guido projectmanagers, programmamanagers, projectcontrollers en projectteams om zich verder te ontwikkelen. Guido is (co)auteur van diverse boeken en artikelen over projectmanagement.

Tijdens de vijfde bijeenkomst wordt een gastcollege gegeven door een ervaren projectmanager die is gerelateerd aan de deelnemers.

Terug naar de pagina opleiding Projectmanagement Basis.