Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden
Op alle online aanbiedingen van Zuyd Professional en op alle online met Zuyd Professional gesloten overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden Alumni kortingsvoucher
Je bent afgestudeerd als Bachelor bij Zuyd Hogeschool. We zien je natuurlijk graag terug en helpen je verder in je ontwikkeling tijdens je loopbaan. In je diploma map zat een kortingsvoucher om na je bachelor met een mooie korting een cursus/ opleiding of training bij Zuyd Professional te volgen. Die voucher, is geldig tot 5 jaar na ontvangstdatum. Je kortingscode is een unieke code die slechts één maal kan worden gebruikt. Je dient de voucher in bij je aanmelding. Het is niet mogelijk om de voucher nog te verzilveren na aanvang van de opleiding.

De kortingscode is te gebruiken voor alle opleidingen, trainingen en cursussen, met uitzondering van Associate Degrees, Masters en deeltijdopleidingen. Je voucher geeft recht op 10% korting op de opleiding- of trainingsprijs. Voor het volledige aanbod van Zuyd Professional klik je rechts op de button “Naar de opleidingen”.

Zijn er vragen? We helpen je graag, stuur een bericht naar serviceteam@zuydprofessional.nl.
Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.