Om het beste en meest flexibele opleidingsaanbod te creëren, werken we intensief samen met bedrijven, opdrachtgevers en onze alumni. Op die manier bieden wij opleidingen en cursussen die passen bij de rollen en functies van deze tijd. Zo helpen wij professionals en organisaties waardevol en succesvol te worden en blijven. Uiteraard staan jouw vraag én onze kernwaarden hierin centraal.

Onze kernwaarden

Betrokken

Wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van je doelen en ambities! Door onderwijs in kleine groepen aan te bieden, krijg jij alle ruimte om te leren en ontwikkelen. Onze docenten en trainers maken het verschil met hun expertise en persoonlijke aandacht. Heb je vragen of twijfels? Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend advies.

Relevant

Dankzij een op maat gemaakt aanbod aan opleidingen en trainingen voor onze regio, is er voor iedere professional is voldoende keuze bij Zuyd Professional. We hebben opleidingen, cursussen en trainingen op hbo, post hbo en master niveau (niveau 5, 6 en 7). Met onderwijslocaties in Heerlen, Sittard, Maastricht en Roermond zijn wij in heel Limburg goed vertegenwoordigd. Ook voor flexibele incompany trajecten (op locatie) kun je bij ons terecht!

Ondernemend

Als ontwikkelaar van professionals in de regio zorgen wij voor aanbod dat past bij de ontwikkeling van de regio. Wij werken samen met verschillende partners (bedrijven, overheid, zorg en samenwerkingsverbanden), om steeds vernieuwend opleidingsaanbod te creëren. Als onderdeel van Zuyd Hogeschool, profiteren wij daarnaast van meer dan 100 jaar ervaring in onderwijs en innovatief onderzoek.

Praktijkgericht

Het uiteindelijk kunnen toepassen van de kennis in de praktijk is ontzettend belangrijk. Daarom staat de praktijk bij ons centraal. Je eigen werk speelt dus altijd in rol in de opleiding en wij werken daarom samen met trainers uit de praktijk. Een win-winsituatie voor jou én je werkgever!

Waarom Zuyd Professional

De professionaliteit en expertise van Zuyd Professional blijft niet onopgemerkt. Niet voor niets is Zuyd Professional door onze deelnemers met een 9,8 beoordeeld tijdens een recent onderzoek van CEDEO en hebben wij met trots het CEDEO-keurmerk mogen ontvangen.

Werken bij Zuyd Professional

Wil jij ook werken aan de toekomst van professionals? Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaren en inspirerende docenten en trainers. Naar mensen die een uitstekende koppeling kunnen leggen tussen theorie en praktijk, die een neus hebben voor klantvragen, die hun omgeving aan zich weten te binden en professionals weten te inspireren.