Wie zijn de docenten die de lessen Projectmanagement opleidingen verzorgen?

Zuyd Professional werkt samen met een team van deskundige trainers. Dit zijn mensen die zelf werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties waardoor zij veel kennis en ervaring hebben met projectmanagement.

Over de docenten van deze opleiding

Docent Pierre Erven was ruim 25 jaar werkzaam bij Rijkswaterstaat. Gedurende deze periode rondde hij ook zijn studie Master of Business Administration af welke betrekking had op invoering van competentiemanagement binnen complexe projectorganisaties. Pierre is coach en landelijke autoriteit op het gebied van projectmatig werken en heeft de nodige ervaring met het doceren van vakken zoals senior projectmanagement, bedrijfskunde en human resource management.

Docent Guido Fröhlichs heeft werkervaring als project-controller en -manager bij onder andere NedCar, Philips en Zuyd Hogeschool. Als NLP-coach begeleidt Guido projectmanagers, programmamanagers, projectcontrollers en projectteams om zich verder te ontwikkelen. Guido is (co)auteur van diverse boeken en artikelen over projectmanagement.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.