Wat is Krachtig in je werk?

Wat is Krachtig in je werk?

Wanneer ben je op je best? Niet alleen in je werk maar ook in je privéleven. Hoe haal je de beste resultaten binnen de tijd dit die je daarvoor hebt? Het antwoord ligt voor de hand: als je dingen kunt doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Met andere woorden: je werkt het effectiefst als je kunt werken vanuit je eigen kracht.

Effectiviteit is persoonlijk

'Krachtig in je werk' betekent dus ook dat effectief werken niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor jou goed werkt kan voor een ander juist averechts werken. Persoonlijke effectiviteit, daar draait het om. Daarom is het belangrijk om te ontdekken waar jouw talenten, vaardigheden en drijfveren liggen en hoe je die zo optimaal mogelijk kunt inzetten. Bijvoorbeeld als het gaat om plannen en organiseren, communiceren en overtuigen.

Handig voor iedereen

Werken vanuit je eigen kracht is belangrijk voor iedere professional. Ongeacht in welke functie of branche je werkt. En ook in je privéleven bereik je meer als je dingen doet vanuit je eigen kracht.

Terug naar de pagina training 'Krachtig in je werk'

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.