Wie zijn de docenten die de lessen van de opleiding Strategisch HRM verzorgen?

De docenten die lesgeven aan de post hbo opleiding Strategisch HRM zijn ervaren HR professionals met een schat aan kennis en ervaring in de praktijk en op didactisch gebied. Ze helpen je bij het formuleren van antwoorden op vragen als: ‘Welk HRM-beleid is het meest geschikt?’ en ‘Hoe sluit dit aan bij de strategie van de organisatie?’

Tijdens de opleiding geven de docenten je handvatten om aan de slag met strategische vraagstukken met betrekking tot HRM. De vraagstukken die tijdens de post hbo opleiding worden behandeld kunnen onder andere gaan over duurzame inzetbaarheid, strategisch HR beleid, fusie voorbereidingen en leeftijdsbewust beleid. Het thema wordt telkens belicht vanuit een lange termijn denken en vanuit strategische oogpunten.

Na de opleiding Strategisch HRM ben jij in staan om binnen organisatie te analyseren en implementeren op welke wijze HRM bijdraagt aan de optimalisering van de inzet van medewerkers.  

Terug naar de pagina opleiding Strategisch HRM.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.