Projectmanagement opleiding: kies de opleiding die bij je past

Je bent op zoek naar een projectmanagement opleiding. Maar welke opleiding past het best bij jou?

Opleiding projectmanagement bij Zuyd Professional

Ben je een projectmanager die nog beter in zijn vak wil worden? Dan ben je bij Zuyd Professional op de juiste plek. Tijdens onze projectmanagement opleidingen staan we stil bij de structuur en organisatie van projecten. Maar je gaat ook kritisch kijken naar jezelf en naar de invloed van jouw gedrag en communicatie op het verloop van het project.

Opleiding Projectmanagement Basis

Wil je leren hoe je de juiste personen in een project betrekt, draagvlak kunt creëren en een (project)team inspireert om met succes het project af te ronden? Dan is de opleiding projectmanagement basis iets voor jou.

Hbo werk- en denkniveau is een vereiste. En omdat het schrijven van een projectplan onderdeel is van de opleiding, verwachten we dat de deelnemers van onze projectmanagement opleiding op het moment van deelname werkzaam zijn bij een bedrijf of organisatie waar zij zich bezighouden met projectmanagement.

Heb je één of twintig jaren werkervaring? Dat maakt niet uit. De opleiding Projectmanagement Basis is geschikt voor iedereen die vastloopt met projecten en op zoek is naar handvatten om die projecten beter te beheren.

  • Niveau: Hbo
  • Certificaat bij deelname aan 6 bijeenkomsten
  • Dinsdag en/of donderdag 19:30 - 21:15 uur
  • Locatie: Sittard of Heerlen
  • Duur: < 3 maanden

Wil je meer informatie over deze opleiding klik dan op de desbetreffende knop.

Opleiding Projectmanagement Senior

Ben je een projectleider met enige jaren leidinggevende ervaring en wil je je kennis van projectmanagement verder uitbreiden? Dan is de opleiding Projectmanagement Senior geschikt.

Tijdens de opleiding projectmanagement leer je hoe je grote en complexe projecten optimaal tot een goed einde brengt. Samen met andere ervaren projectmanagers leer je alle onderdelen van een project nog beter beheersen.

Voor het volgen van de senior opleiding is niet alleen hbo werk- en denkniveau een vereiste. Je moet ook minimaal twee jaar ervaring in projectleiding hebben.​ Binnen je functie ben je eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en heb je budgettaire bevoegdheid.

  • Niveau: Post hbo
  • Certificaat bij deelname aan 6 bijeenkomsten
  • Dinsdag en/of donderdag 18:30 - 21:15 uur
  • Locatie: Sittard of Heerlen
  • Duur: < 3 maanden

Wil je meer informatie over deze opleiding klik dan op de desbetreffende knop.