Subsidieregeling: Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers

Voordelig studeren

Wil je je als professional verder wilt ontwikkelen in je loopbaan bij Zuyd Professional? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een aantal aantrekkelijke subsidieregelingen. We hebben een aantal subsidieregelingen voor je opgesomd.

Docent
Ben je bevoegd leraar en wil je een opleiding aan hbo of universiteit gaan volgen? Dan kun je een lerarenbeurs aanvragen. Je kunt jouw lerarenbeurs krijgen voor een Bachelor- of masteropleiding, premaster of schakelprogramma. Kijk voor meer informatie over de lerarenbeurs op de website van DUO.

Levenlanglerenkrediet
Vanaf 8 juni is het voor iedereen tot 55 jaar mogelijk om zich met het Levenlanglerenkrediet te blijven ontwikkelen. Met ingang van studiejaar 2017 – 2018 kan iedereen tot 55 jaar die geen recht meer heeft op studiefinanciering geld lenen om collegegeld of lesgeld te betalen: het Levenlanglerenkrediet. Kijk voor meer informatie over het levenlanglerenkrediet op de website van DUO.

Meer informatie
In ons document over Belastingvoordelen en Subsidieregelingen 2019 vind je ook nog diverse regelingen voor werkgevers en werknemers.
Heb je verder nog vragen over subsidieregelingen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.