Zuyd Professional is opnieuw opgenomen in het Cedeo register. In april is het Cedeo onderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek blijkt dat onze incompany trajecten maar liefst met een 9,9 worden beoordeeld! Incompany trajecten zijn op maat ontwikkelde trajecten specifiek gericht op de vraag van opdrachtgevers en deelnemers. De (open lijn) opleidingen en trainingen ontvangen van de deelnemers een 8,5. Een mooie uitslag voor Zuyd Professional; CEDEO erkend voor de komende 2 jaar! 

CEDEO

CEDEO, is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Om een CEDEO-erkende organisatie te worden, moeten tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers minimaal tevreden scoren. Wij zijn er trots op dat onze deelnemers en opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening.

Enkele positieve punten die uit het recente klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO naar voren komen zijn: een heldere omschrijving van het opleidingsprogramma, interactieve, afwisselende en praktische trainingen, deskundige en vaardige trainers.

Wat zeggen deelnemers over Zuyd Professional?

Referenten zijn zeer te spreken over (maatwerk) opleidingen van Zuyd Professional:
“De vraag is uitgewerkt zoals ik hem heb neergelegd. We herkenden onze wensen goed in het programma.”
”Er is voldoende ruimte voor de deelnemers en bijstelling van het programma wanneer nodig”
“Met name de praktijkgerichtheid en het op maat maken voor ons bedrijf zijn grote pluspunten”
“Het is dicht in de buurt en het is een avondopleiding. Goed te combineren met werk en gezin.”
“Het was heel afwisselend, met diverse spelvormen zoals rollenspellen en interviews. De deelnemers werden gekoppeld in setjes als buddy’s”
“De trainers zijn vakbekwaam en kunnen prima uitleggen. Ze kunnen luisteren en schakelen snel. Ze kennen veel (zorg) organisaties, wat voor ons een pre is.”

Meer informatie over CEDEO lees je op de website https://www.cedeo.nl/  

Interesse en contact 

Ben je ook geïnteresseerd in een incompany training binnen jouw organisatie? Lees dan de mogelijkheden hier of neem contact op via serviceteam@zuydprofessional.nl
Onze opleidingen en trainingsaanbod voor komend studiejaar vind je hier www.zuydprofessional.nl/opleidingen