Voor wie is het ZuydSwitch traject geschikt? – Zuyd Professional

Voor wie is het ZuydSwitch traject geschikt?

Het ZuydSwitch traject is geschikt voor iedereen die in een sector werkzaam is die tijdelijk dicht gaat of voorgoed zal krimpen. De baan onderzekerheid groeit namelijk steeds meer en hele groepen mensen zullen op zoek moeten naar werk in een andere sector, waar er wel banen zijn.

Een opleiding en werkervaring in een heel andere richting is geen belemmering. Zuyd Professional (onderdeel van Zuyd Hogeschool), het UWV, Leo Loopbaan, Banenrijk Limburg en Vista College slaan namelijk de handen ineen om met drie ZuydSwitch trajecten mensen perspectief te bieden op toekomstbestendige banen. De ZuydSwitch trajecten zijn ontwikkeld voor sectoren waarin de baankans groot is. Zo’n traject bereidt mensen met werkervaring op minimaal MBO 4 niveau voor op de overstap een sector met méér baanzekerheid. Leeftijd speelt geen rol, wel enkele jaren werkervaring, ongeacht de sector waarin.

Terug naar de veelgestelde vragen.

Terug naar de pagina Zuydswitch.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.