In december bieden we op onze onderwijslocatie in Roermond opnieuw inspiratiesessies aan.
Eerder in september kon je in Roermond ook al inspiratie opdoen, maar konden er helaas een aantal inspiratiesessies, vanwege de timing in de vakantieperiode, niet doorgaan. In december gaan we opnieuw de volgende actuele regionale thema’s belichten: Circulaire Economie, Projectmanagement, Toegepaste Artificial Intelligence en Personal Leadership. Je bent van harte uitgenodigd om onze inspiratiesessies bij te wonen.

Wat gaan we doen?
Tijdens een inspiratiesessie van max. 3 uur maak je kennis met deze thema’s en onze bevlogen trainers. De opgedane kennis zal motiveren om te onderzoeken hoe je binnen jouw organisatie met deze thema’s aan de slag kan. Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken dé gelegenheid om verbinding te leggen met andere organisaties uit de regio Roermond.  Om iedereen laagdrempelig kennis te laten maken bieden we de inspiratiesessies graag kosteloos aan. Aanmelden is kosteloos maar niet vrijblijvend.

Meer informatie en aanmelden
Via de onderstaande links lees je meer informatie over de inhoud van de inspiratiesessies en kun je je direct aanmelden:  

Naast duurzamer ondernemen, zijn organisaties ook op zoek naar manieren om slimmer te ondernemen.  Artificial intelligence kan organisaties helpen om productieprocessen slimmer te organiseren.  Maar hoe dan? Zuyd Professional inspireert met voorbeelden van slimme toepassingen van AI.

Organisaties hebben met het oog op MvO een doelstelling op het gebied van circulariteit, maar hoe kun je omdenken in verdienmodellen waarin profit centraal staat, naar een verdienmodel waarin ook MvO-doelen worden gerealiseerd?
Maak kennis met bijvoorbeeld het PaaS-model en laat je inspireren om andersom te denken over het verdienmodel of het productieproces.

Een onmisbare vaardigheid in slim ondernemen is kennis van projectmatig werken. Hoe zet ik mijn ambitie om in een concreet project? Hoe krijg ik daarin stakeholders mee? En wat komt er allemaal kijken bij een haalbare projectplanning?

Ook de zachte kant van de professional blijft niet onderbelicht. In de groei als professional is aandacht voor persoonlijk leiderschap onmisbaar. Hoe maak ik keuzes die passen bij mijn persoonlijke doelen? Hoe neem ik anderen daarin mee?

Wil jij deelnemen? Meld je dan aan via een van de bovenstaande links en reserveer de bovenstaande data in de agenda. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Locatie Roermond
Onze onderwijslocatie is gevestigd in het gebouw van Gilde opleidingen aan de Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond.